Ga naar content

Denk je erover om te gaan verhuizen, maar wil je daarbij wel begeleiding van een ervaren makelaar die weet wat er speelt in de regio? Dan stellen we ons bij Brantjes Makelaars graag aan je voor. Want zoek je een makelaar in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid, dan heb je aan ons een hele goede. Waarom we daar zo overtuigd van zijn? Omdat we meer dan 50 jaar ervaring hebben en 5 vestigingen in de regio. Daarnaast zijn onze klanten zeer te spreken over onze persoonlijke en moderne aanpak. Zowel bij aankoop als verkoop doen we er altijd alles aan om voor jou het beste resultaat te bereiken.

Woningaanbod in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid

Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid zijn 2 geliefde woonplaatsen omgeven door natuur en vormen samen het dorp Santpoort. Ons woningaanbod in Santpoort varieert van appartementen en rijtjeshuizen tot 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. Als makelaar in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid hopen we natuurlijk dat er een mooie woning voor je bij zit.

Maar we realiseren ons ook dat er niet altijd heel veel te koop staat, waardoor je geduld op de proef wordt gesteld. Dat is vervelend, zeker als je al een tijd aan het zoeken bent. Overweeg ons daarom als aankoopmakelaar in te schakelen. Dan gaan we actief op zoek naar jouw nieuwe woning.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Aankoopmakelaar in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid nodig?

Als het zoeken naar een nieuwe woning niet zo voorspoedig gaat als je hoopt, is het aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen. Het beste zit je bij een lokale makelaar die de regio waar je wilt kopen goed kent. Als makelaar in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid hebben we een bepaalde voorkennis die bij je zoektocht goed van pas komt. Zo weten we vaak als eerste dat een woning in de verkoop komt. Daardoor kunnen we ook als een van de eersten gaan bezichtigen en snel een bod doen. Een groot voordeel in een krappe woningmarkt.

Daarnaast kijken we als aankoopmakelaar ook mee naar de vraagprijs. Is die eigenlijk wel realistisch? Zeker als je kijkt naar de bouwkundige staat van de woning? Een bouwval kopen is het laatste wat je wilt. Daarom kijken we ook naar eventuele bouwfouten, problemen met de fundering of bodemverontreiniging. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Verkoopmakelaar in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid

Wil je jouw woning verkopen? Dan kan je de hulp van een makelaar in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid ook goed gebruiken. Als verkoopmakelaar helpen we je met:

  • Alle stappen die je moet doorlopen bij het verkopen van je woning. Denk aan de taxatie, foto’s maken, een woningadvertentie opstellen en de bezichtigingen.
  • Het onderhandelen over de prijs met potentiële kopers die een bod doen, zodat jij een zo goed mogelijke prijs voor je woning krijgt.
  • Het vinden van potentiële kopers in ons grote bestand woningzoekenden in de regio.

Wil je voordat je overgaat tot verkoop eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Neem contact met ons op

Wil je een woning in de regio Santpoort kopen of verkopen (of allebei)? Dan verwelkomen we je bij Brantjes Makelaar graag als klant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag hoe we je kunnen helpen!

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023