Ga naar content

Wil jij als ZZP’er jouw woning verkopen?

Bij Brantjes Makelaars ben je aan het juiste adres! Als ZZP’er heb je een druk leven, waarin elke minuut telt. Bij Brantjes Makelaars begrijpen we hoe belangrijk het is om een vlotte en efficiënte verkoop van jouw woning te realiseren, zodat jij je kunt concentreren op jouw onderneming.

Ons ervaren team van makelaars staat voor je klaar om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Wij kennen de lokale markt als geen ander en weten precies hoe we jouw woning optimaal kunnen presenteren aan potentiële kopers.

Bij Brantjes Makelaars nemen we je al het werk uit handen, van het opstellen van een professionele advertentie tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de verkoopprijs. En wist je dat we ook financieel advies kunnen verstrekken via de Hypotheekshop in Beverwijk?

Zo kun je bij ons terecht voor een totaaloplossing, waarbij we niet alleen zorgen voor een succesvolle verkoop van jouw woning, maar ook voor passend financieel advies voor jouw situatie.

Benieuwd hoeveel potentiële kopers er zijn voor jouw woning?

Door de jaren heen hebben wij een groot bestand van woningzoekers opgebouwd. Zodoende weten wij welke zoeker in de markt is voor jouw woning. Door de koperscheck in te vullen kom je er achter hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben!