Ga naar content

Een woning die past bij jouw levensstijl

Bij Brantjes Makelaars begrijpen we dat je wensen en behoeften anders kunnen zijn dan die van jongere kopers. Daarom bieden wij speciale begeleiding en expertise voor gepensioneerden die een volgende stap willen zetten op de woningmarkt.

De kans is groot dat je overwaarde opgebouwd hebt in je huidige woning, die je kunt gebruiken om een nieuw droomhuis te financieren. Onze ervaren makelaars helpen je graag bij het bepalen van de waarde van je huidige woning en het benutten van de overwaarde voor de aankoop van jouw nieuwe woning.

Of je nu op zoek bent naar een kleiner huis, een gelijkvloerse woning, of een appartement in de buurt van voorzieningen, wij kunnen je helpen om de perfecte plek te vinden om van je pensioen te genieten. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ons netwerk van woningen, kunnen we je begeleiden naar een woning die voldoet aan al je wensen.

Bovendien begrijpen we dat verhuizen na vele jaren in dezelfde woning een emotionele ervaring kan zijn. Daarom staan onze vriendelijke en deskundige makelaars klaar om je door elke stap van het proces te begeleiden, van het zoeken naar je nieuwe woning tot aan de overdracht bij de notaris.

Benieuwd hoeveel potentiële kopers er zijn voor jouw woning?

Door de jaren heen hebben wij een groot bestand van woningzoekers opgebouwd. Zodoende weten wij welke zoeker in de markt is voor jouw woning. Door de koperscheck in te vullen kom je er achter hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben!