Ga naar content

Onze financiële diensten

Bij Brantjes Makelaars bieden we een uitgebreid scala aan financiële diensten om jou te helpen en ontzorgen tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe woning. Onze samenwerking met De Hypotheekshop Beverwijk en onze eigen afdeling voor verzekeringen stelt ons in staat om een volledig pakket aan financiële oplossingen aan te bieden die perfect passen bij jouw situatie en behoeften.

Hypotheekadvies op maat

Door onze samenwerking met collega’s van De Hypotheekshop Beverwijk hebben we directe toegang tot een breed scala aan hypotheekproducten en kunnen we je voorzien van onafhankelijk advies op maat. Of je nu op zoek bent naar je eerste hypotheek, wilt herfinancieren of meer wilt weten over de mogelijkheden voor een beleggingshypotheek, onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar de beste financiële oplossing.

Verzekeringen voor jouw gemoedsrust

Naast hypotheekadvies bieden we ook een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten om jouw financiële risico’s zoveel mogelijk te beperken. Van opstal- en inboedelverzekeringen tot levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, wij helpen je de juiste dekking te vinden die past bij jouw situatie en budget. Met onze expertise en nauwe samenwerking met vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen zorgen we voor jouw gemoedsrust.

Woningtaxaties

De nauwkeurigheid van een taxatie is van essentieel belang. Onze gecertificeerde taxateurs zijn experts in het bepalen van de waarde van jouw woning, of het nu gaat om aankoop, verkoop, financiering of fiscale doeleinden. Met een grondige kennis van de lokale markt en een professionele aanpak zorgen we voor een objectieve en betrouwbare taxatie die voldoet aan de laatste eisen.

Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023