Ga naar content

Snel en zorgvuldig verhuren

Ben je op zoek naar een makelaar die jouw woning, appartement of nieuwbouwproject optimaal weet te verhuren? Bij Brantjes Makelaars begrijpen we dat het vinden van de juiste huurder essentieel is voor een succesvol en zorgeloos traject. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn wij dé makelaar die jou helpt bij het realiseren van jouw doelen.

In 5 stappen succesvol verhuren

Wij begrijpen als geen ander dat jij je woning, appartement of nieuwbouwproject snel wilt verhuren tegen een goede prijs en aan een nette huurder. Om het verhuurtraject overzichtelijk te maken hebben we een stappenplan gemaakt. Samen kunnen we in vier stappen het plan voor de verhuur van je woning, appartement of nieuwbouwproject maken. Je maakt daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis. Je kunt rekenen op deskundig advies, zodat je vlot en tegen een goede prijs verhuurt.

Verhuur indicator

Ontdek binnen 1 werkdag hoeveel potentiële huurders wij voor jou in onze database hebben.

Heb je een object of nieuwbouwproject waarvoor je huurders zoekt? Wij nemen je het complete verhuurtraject uit handen, zodat jij je weer kunt richten op nieuwe commerciële kansen.

Met de Brantjes Verhuur Indicator, ontdek je binnen 1 werkdag hoeveel potentiële huurders wij voor jou in onze database hebben. Ook in een eerder stadium biedt de check uitkomst; beantwoord een paar korte vragen, daarna nemen wij je mee in de verhuur-potentie van jouw plannen.

Hoe werkt het?

  1. Vul de Brantjes Verhuur Indicator in, vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. In dat gesprek bespreken we jouw plannen, wensen, onze werkwijze en hoeveel potentiële huurders we hebben voor jouw woning/project.
  2. Vervolgens gaan wij op zoek in ons bestand naar een passende huurder.
  3. Vinden wij een geschikte huurder? Dan nemen wij weer contact met je op om de voortgang te bespreken.
  4. Vervolgens bepaal je zelf of je dit een geschikte huurder vindt.

Veelgestelde vragen

Dat hangt er van af, bij gestoffeerde verhuur is dat inclusief apparaten in de keuken, vloerbedekking, lampen en bij voorkeur ook raambekleding. Bij gemeubileerde verhuur dienen ook alle meubelen aanwezig te zijn en afhankelijk  van de huurders ook inclusief keukengerei en beddengoed.

Er zijn meerdere factoren die meespelen bij het verhuren van jouw woning, zo kan er toestemming nodig zijn van een VVE, maar bijvoorbeeld ook van de hypotheekverstrekker.

Dat hangt er van af, indien de woning in de vrije sector valt is de huurprijs vrij te bepalen. Indien de woning niet in de vrije sector valt, ben je gebonden aan en maximale huurprijs. Wij helpen je graag om de juiste huurprijs te bepalen.

Ja, de huurinkomsten vallen in Box 3. Wij zijn geen belastingadviseur, maar kunnen je wel uitleggen hoe de algemene regelgeving werkt of je in contact brengen met de juiste adviseur.

Ja, het is verplicht om de woning met een energielabel aan te melden en deze ook tezamen met de huurovereenkomst aan de huurder te overhandigen. Wij kunnen je eventueel helpen bij de aanvraag van het energielabel.

Ja, en het is heel belangrijk om bij de verzekeraar na te gaan of zij nog verzekeren in verhuurde staat. Wij adviseren je om contact op te nemen met onze verzekeringsafdeling, om samen te kijken welke verzekering het beste bij jouw situatie passen.

Indien je zelf het beheer uitvoert tijdens de huurperiode ben je het eerste aanspreekpunt voor de huurder. Wij kunnen het beheer ook van je overnemen, waardoor de huurder altijd eerst met ons contact op zal nemen bij vragen en ook alle financiële- en technische zaken. Meer informatie over vastgoedbeheer vind je hier.

onze huurspecialisten
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023