Ga naar content

Welkom bij Brantjes Makelaars

Samen uit, samen thuis staat bij Brantjes Makelaars voor de unieke, persoonlijke begeleiding en optimale ontzorging in jouw reis op zoek naar passend vastgoed. Of dat nu een heerlijk nieuw thuis is of een bedrijfspand is om jouw zakelijke ambities te realiseren. Dat doen we door een frisse, actieve en doortastende aanpak, waarmee we jouw succes in de vastgoedmarkt flink vergroten!

Makelaars en matchmakers

Meer nog dan makelaars, zijn we matchmakers. Tussen harten en huizen. Passies en panden. Ons vak draait niet om muren, daken, deuren en ramen. Ons vak draait om het gelukkig maken van mensen met een nieuw thuis. Ondernemers helpen hun zakelijke droom waar te maken met een nieuw bedrijfspand. Mensen ontzorgen tijdens hun reis naar passend vastgoed. Dat is waar samen uit, samen thuis voor staat.

Lokale held en betrouwbare partner

Een diepe betrokkenheid bij onze klanten, een gedeelde passie voor vastgoed en liefde voor onze Noord-Hollandse bakermat. Met bijna 60 jaar ervaring kent geen enkele vierkante meter in IJmond, Wormerland en Zaanstreek geheimen voor ons hechte team. Dat heeft ervoor gezorgd dat we al jaren regionaal marktleider zijn en onze klanten onze service met een gemiddeld cijfer van een 9 op Funda belonen. 

Lef en liefde

Bij Brantjes Makelaars gaan we graag tegen de stroom in om jou een op maat gemaakte service te bieden. We benaderen de markt actief en creëren kansen. Schuwen geen nieuwe, creatieve strategieën bij de verkoop of aankoop van een woning. Durven op te vallen en anders te zijn, waardoor jouw woning eruit springt. Gaan eerlijk het gesprek aan en bouwen zo actief aan relaties en vertrouwen. 

Samen uit, samen thuis

Samen uit, samen thuis blijft ons leiden in alles wat we doen. Gezinnen helpen aan een thuis. Ondernemers ondersteunen in hun zakelijke ambities. Gedreven door passie voor het vastgoedvak, maar vooral door lef en liefde voor jou als klant. Samen met jou blijven we bouwen, verbinden en vieren en tegen de stroom ingaan. Om zo het allerbeste op vastgoedgebied voor jou te realiseren! Want pas als we samen zijn, zijn we echt thuis.

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs

Ruim 55 jaar een begrip in de IJmond en Zaanstreek

Het verhaal van Brantjes Makelaars begint met Brantjes Verzekeringen in 1967, opgericht door Aad Brantjes. In dat jaar werd het fundament gelegd voor wat later zou uitgroeien tot een vooraanstaand vastgoedbedrijf met een sterke reputatie in de regio.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,1 op funda

Onze klanten willen geen huis verkopen, ze willen hun huis verkocht hebben. Al het gedoe dat komt kijken bij een verkoop, nemen we jullie uit handen. Zo beperken we de overlast voor jou en je gezin zoveel als mogelijk. Ontzorging gaat verder dan alleen de verkoop, bij Brantjes vind je alles – ook aankoop, hypotheken, taxatie en verzekeringen – onder één dak.

Tevreden klanten is onze nummer 1 focus. Alles wat wij doen staat in dienst hiervan. Onze opdrachtgevers plukken hier de vruchten van: Brantjes is door meer dan 1.700 klanten via Funda beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9.

Alles goed geregeld

Bij Brantjes Makelaars vind je alles onder één dak voor complete ontzorging. Of je nu op zoek bent naar een woning, verzekering, taxatie, aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, bedrijfsmakelaar of wilt verhuren of huren, wij hebben het allemaal in huis. Ontdek het gemak van één vertrouwd adres voor al jouw woonwensen.

Heb je hier al aan gedacht bij de verkoop van je woning?
En heb je hier al aan gedacht rondom aankoop van je woning?