Ga naar content

55 jaar Brantjes in 39 ludieke verhalen

Op elke verjaardag en elk feestje is het raak. Mensen smullen van smeuïge makelaarsverhalen. Niet vreemd, want je maakt wat mee als makelaar!

Elke dag weer stap je iemands huis en dus iemands leven binnen. Grote en kleine huizen. Van mensen uit alle lagen van de bevolking. De scènes achter de voordeuren van deze privé-domeinen leiden tot opmerkelijke, grappige en spannende anekdotes van zowel doorgewinterde makelaars als de jongere garde.

Met hoofdrollen voor humeurige huisdieren, briljante bloopers, abrupte allergieën, spannende speeltjes, vreugdeloze verzamelingen, sjofele sjoemelaars en curieuze cultuurverschillen!

  • Humeurige huisdieren
  • Briljante verhalen
  • Nog een tekst
1967

Oprichting door Aad Brantjes

In 1967 opende Aad Brantjes het eerste kantoor van Brantjes Makelaars in Heemskerk. Destijds stond het kantoor bekend als Brantjes Assurantiën. Met een visie gericht op het bieden van hoogwaardige dienstverlening en persoonlijke aandacht, groeide het kantoor snel uit tot een vertrouwde naam in de regio Heemskerk. Door de jaren heen heeft Brantjes Makelaars zich ontwikkeld tot een toonaangevend makelaarskantoor, waar klanten kunnen rekenen op deskundig advies en een uitstekende service.

1997

Opening vestiging Beverwijk

In 1997 opende Brantjes Makelaars haar deuren in Beverwijk onder leiding van Frits Perton. Met zijn ervaring en vastberadenheid bracht Frits een nieuwe dimensie aan in het bedrijf. Het kantoor in Beverwijk werd al snel een gewaardeerde toevoeging aan de diensten van Brantjes Makelaars. Onder leiding van Frits werd het kantoor een plek waar klanten konden rekenen op persoonlijke service en deskundig advies. Met een focus op lokale marktkennis en een klantgerichte benadering heeft het team in Beverwijk vele succesvolle transacties afgerond en blijft het een belangrijk onderdeel van de Brantjes-familie.

1997

Opening Hypotheekshop Beverwijk

In hetzelfde jaar, 1997, opende ook de Hypotheekshop Beverwijk haar deuren, gevestigd in hetzelfde pand als Brantjes Makelaars Beverwijk. Deze synergetische samenwerking bood klanten van Brantjes Makelaars een nog betere service en ondersteuning. Door de aanwezigheid van de Hypotheekshop konden klanten niet alleen profiteren van het deskundige advies en de uitgebreide diensten van Brantjes Makelaars, maar ook van een naadloze en geïntegreerde hypotheekservice.

1997

Opening kantoor Krommenie

In 1997 breidde Brantjes Makelaars haar territorium verder uit met de opening van het kantoor in Krommenie. Hiermee werd een geheel nieuw werkgebied aangeboord en kregen ook klanten in deze regio toegang tot de professionele dienstverlening van Brantjes Makelaars. Onder de bezielende leiding van Zaankanter Jan den Adel groeide het kantoor al snel uit tot een vertrouwd adres. Met zijn lokale expertise en persoonlijke aanpak wist Jan den Adel het kantoor in Krommenie tot een succes te maken, waar zowel verkopers als kopers konden vertrouwen op vakkundige begeleiding.

2010

Opening vestiging Assendelft

In 2010 werd het kantoor van Brantjes Makelaars in Krommenie getroffen door een verwoestende brand, waardoor de directie gedwongen werd om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Gelukkig werd al snel een geschikte plek gevonden in de nieuwbouwwijk Saendelft in Assendelft. Aan het Kaaikhof 3 werd in datzelfde jaar Brantjes Makelaars Zaanstad geopend. Deze nieuwe vestiging bood niet alleen een frisse start na de tegenslag van de brand, maar bracht ook een nieuwe dynamiek met zich mee, gelegen in een bloeiende en groeiende gemeenschap.

2019

Opening kantoor Velsen

In 2019 speelde Brantjes Makelaars in op de groeiende vraag naar commercieel vastgoed door de opening van Brantjes Makelaars Velsen in IJmuiden, gevestigd aan het Marktplein 40. Deze nieuwe vestiging bood niet alleen diensten aan op het gebied van commercieel vastgoed, maar verzorgde ook de woningmakelaardij voor Velsen en omgeving. Met deze uitbreiding kon Brantjes Makelaars haar klanten in de regio nog beter van dienst zijn en een breed scala aan vastgoeddiensten aanbieden, van bedrijfspanden tot woningen.

2020

Opening kantoor Wormer

In 2020 zette de directie van Brantjes Makelaars een nieuwe stap door Brantjes Makelaars Wormerland te openen aan de Dorpsstraat 43 in Wormer. Het ontbreken van een makelaarskantoor in Wormer, gecombineerd met de vergrijzing van de bevolking daar, maakte deze stap tot een succes. Met de opening van deze nieuwe vestiging kon Brantjes Makelaars nog beter inspelen op de behoeften van de lokale gemeenschap van Wormer en omstreken.

2022

55 jaar Brantjes Makelaars

22 september vierde Brantjes Makelaars haar 55 jarig bestaan. Maar wat doe je met een 55-jarig jubileum als je bijna alles op marketinggebied al hebt bereikt? Juist, dan schrijf je je eigen boek! Een onwijs leuk en leerzaam proces waarin wij meer dan een jaar hard bezig zijn geweest. En het resultaat? Dat mag er zijn!

‘’Achter de voordeur, 55 jaar makelaars verhalen’’ staat bomvol met opmerkelijke, grappige en spannende anekdotes van zowel doorgewinterde makelaars als de jongere garde. Het eerste exemplaar reikte Jan den Adel uit tijdens ons jubileumfeest aan Aad Brantjes die dit alles 55 jaar geleden is gestart.

2024

Opening kantoor Zaandam

In april 2024 komt de langgekoesterde droom van Brantjes Makelaars eindelijk uit met de opening van een nieuw kantoor in Zaandam. Het kantoor is gevestigd aan de Westzijde 318 op de kruising van de Vincent van Goghweg en zal officieel haar deuren openen voor het publiek. Voor het nieuwe kantoor hebben wij ruimte gevonden op de begane grond, samen met De Roos Van Renswouw Hypotheekadviseur – Verzekeringsadvies. ”Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal voor Brantjes Makelaars en het biedt ons de kans om de stad Zaandam nog beter te bedienen.

Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023