Ga naar content

Ontdek de kracht van stille verkoop

Er zijn verschillende redenen om je huis te verkopen via stille verkoop. Zo zou het kunnen zijn dat je jouw huis niet wilt tonen aan een breed publiek om privacy- of veiligheidsredenen. Een andere reden kan zijn dat je niet wilt dat de gehele buurt weet dat jouw huis te koop staat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alleen wenst te verkopen onder bepaalde voorwaarden, of dat je al een potentiële koper hebt gevonden.

Stille verkoop zorgt ervoor dat jouw huis niet zomaar aan iedereen getoond wordt. Het huis verschijnt dus niet in onze etalage en op onze website.

Hoe werkt stille verkoop?

Wanneer je interesse hebt in stille verkoop kun je contact met ons opnemen door je aan te melden voor de Stille Verkoopcheck. Een van onze makelaars komt dan bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je huis. Tijdens het gesprek geef je jouw wensen aan, vervolgens gaan wij op zoek in ons riante bestand met woningzoekenden. Uiteraard verzorgen wij alleen de bezichtigingen met potentiële kopers waarvan een match vrijwel zeker is. Het kan natuurlijk zo zijn dat er iets meer tijd overheen gaat dan wanneer je kiest voor actieve verkoop, maar de kans op succes is groter! Mocht je na een tijdje toch willen overstappen op actieve verkoop, dan is dat geen probleem.

De voordelen van stille verkoop

  • Geen marketingkosten
  • Geen bord in je tuin
  • Geen last van nieuwsgierige mensen
  • Meer kwalitatieve bezichtigingen

Stille Verkoopcheck

Wil je geen tekoop bord in de tuin, maar sta je wel open voor verkoop van je huis voor het juiste bedrag? Meld je dan aan voor de Stille Verkoopcheck. Een van onze makelaars komt bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens gaan wij op zoek in ons bestand met woningzoekenden. Hebben wij een potentiële koper gevonden? Dan bepaal je zelf of je een eventuele onderhandeling wilt starten.

onze makelaars
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023