Ga naar content

Experts in commercieel vastgoed

 • Sinds 1967 dé marktleider

 • Klanten geven ons een 9,1

 • 45+ experts in 6 vestigingen

 • Uitgebreid netwerk

 • De juiste beslissing en de beste strategie. Als ervaren bedrijfsmakelaar hebben wij de expertise in huis om je te ondersteunen en te adviseren. We begeleiden je met een vakkundige en efficiënte aanpak. Samen komen we tot het beste resultaat.

  Dé Bedrijfsmakelaar in
de IJmond en Zaanstreek

  Al meer dan 55 jaar zijn we een gevestigde naam op de regionale vastgoedmarkt. Onze portefeuille bestaat uit diverse verkoop- en verhuuropdrachten van bedrijfsonroerendgoed, variërend van klein tot groot. We staan onze klanten ook bij in aankoop- en aanhuuropdrachten, voeren taxaties uit en zijn betrokken bij ontwikkelingen in nieuwbouwprojecten.

  Samen met onze collega’s van de woningmakelaardij, taxaties, verzekeringen en hypotheken bieden we een uitgebreid pakket aan diensten voor ondernemers en beleggers. Bij Brantjes Bedrijfsmakelaars vind je alles onder één dak voor een succesvolle en vakkundige benadering van jouw behoeften als ondernemer.

  Neem contact op
  Vrijblijvende advies over de waarde van je vastgoed? Het verkopen of verhuren van zakelijk onroerend goed kan een complex proces zijn. Daarom bieden we je een duidelijke en gestructureerde aanpak, ondersteund door ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring.

  Recent aanbod

  Op zoek naar een specifiek bedrijfspand of kantoorruimte? Laat ons weten waar jouw bedrijfspand aan moet voldoen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte locatie en voorzieningen die jouw bedrijf nodig heeft.