Ga naar content

Van zorgvuldig inpakken tot het veilig transporteren

Brantjes Makelaars werkt samen met Groeneveld Verhuizingen. Wij begrijpen dat verhuizen een stressvolle aangelegenheid kan zijn, maar de professionals van Groeneveld Verhuizingen zorgen voor een soepele overgang naar jouw nieuwe woning.

Met de uitgebreide ervaring en deskundigheid van Groeneveld Verhuizingen wordt jouw verhuizing van begin tot eind perfect geregeld. Van het zorgvuldig inpakken tot het veilig transporteren en uitladen van je kostbare bezittingen, zij staan voor je klaar. Met een vloot van vier verhuiswagens, twee verhuisliften en een toegewijd team van verhuizers, wordt elke stap van de verhuizing professioneel uitgevoerd.

Bovendien is Groeneveld Verhuizingen een erkend lid van Erkende Verhuizers, waardoor je kunt rekenen op gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid!

Alles goed geregeld

Bij Brantjes Makelaars vind je alles onder één dak voor complete ontzorging. Of je nu op zoek bent naar een woning, verzekering, taxatie, aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, bedrijfsmakelaar of wilt verhuren of huren, wij hebben het allemaal in huis. Ontdek het gemak van één vertrouwd adres voor al jouw woonwensen.

En heb je hier al aan gedacht rondom verkoop?
Hulp nodig bij de verkoop van je woning? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning. Tijdens deze afspraak doet de makelaar een eerste opname van de woning, bespreek je jouw wensen en geeft de makelaar je meer inzicht in de actuele marktomstandigheden.
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023