Ga naar content

Bouwkundige keuring

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan is het slim om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren voordat je daadwerkelijk tot aankoop overgaat. Een bouwkundig rapport biedt namelijk waardevol inzicht in de technische staat van de woning. Daarnaast krijg je direct een beeld van de kosten om de woning weer in optimale staat te brengen.

Over HomeKeur

Homekeur is dé expert op het gebied van bouwkundige keuringen. Met een landelijk netwerk van eigen, goed opgeleide inspecteurs ben je verzekerd van een grondige inspectie en een professionele aanpak. Bij Homekeur staat jouw tevredenheid voorop, en wij streven ernaar om jou als opdrachtgever te voorzien van nauwkeurige informatie en deskundig advies.

Alles goed geregeld

Bij Brantjes Makelaars vind je alles onder één dak voor complete ontzorging. Of je nu op zoek bent naar een woning, verzekering, taxatie, aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, bedrijfsmakelaar of wilt verhuren of huren, wij hebben het allemaal in huis. Ontdek het gemak van één vertrouwd adres voor al jouw woonwensen.

Heb je hier al aan gedacht rondom de aankoop van je woning?
Hulp nodig bij de verkoop van je woning? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning. Tijdens deze afspraak doet de makelaar een eerste opname van de woning, bespreek je jouw wensen en geeft de makelaar je meer inzicht in de actuele marktomstandigheden.
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023