Ga naar content

Verkoop je woning snel en effectief met Brantjes

Welkom bij Brantjes Makelaars, jouw betrouwbare partner bij het verkopen van je woning. Met decennia aan ervaring en een diepgaande kennis van de lokale woningmarkt, staan wij klaar om je te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Bij Brantjes Makelaars begrijpen we dat het verkopen van je huis een belangrijke beslissing is, en daarom streven we ernaar om dit proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor jou.

Bij het verkopen van een huis komt een scala aan aspecten kijken. Om dit proces overzichtelijk en gestructureerd te laten verlopen, hebben wij bij Brantjes Makelaars een gedetailleerd stappenplan opgesteld. Dit stappenplan biedt niet alleen helderheid, maar vormt ook de leidraad voor een succesvolle verkoop van jouw woning. Samen met onze ervaren makelaars doorlopen we in vijf duidelijke stappen het traject om jouw huis te verkopen.

45+ experts uit de regio
  • 6 Register Makelaars Register Taxateurs
  • 5 Register Makelaars
  • 6 kandidaat Makelaars
  • 3 hypotheekadviseurs

Alles goed geregeld

Bij het kopen en verkopen van een huis komt veel kijken. In veel gevallen dient er een bouwkundige keuring uitgevoerd te worden en heb je een energielabel nodig bij de verkoop van je woning. Daarnaast moet je voor je nieuwe woning ook veel zaken regelen, zoals een verhuisbedrijf, internet, tv, en bellen en gas, water en licht.

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we je op alle manieren ontzorgen. Zo kun je gebruik maken van onze verhuisservice, je aansluitingen voor je nieuwe woning kosteloos regelen en een energielabel aanvragen.

Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023