Ga naar content

Ben je in het prachtige en bruisende Haarlem op zoek naar een nieuwe woning? Of wil je jouw huidige woning in Haarlem verkopen? Dan kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. Van een makelaar in Haarlem met de nodige ervaring in de regio. Een makelaar die weet wat er speelt op de woningmarkt en dat voor jou vertaalt naar het beste resultaat. Dat kan de succesvolle verkoop van jouw woning zijn of de aankoop van je droomhuis.

Brantjes Makelaars is zo’n makelaar. Met meer dan 50 jaar ervaring en 5 vestigingen in de regio, kunnen we een persoonlijke service op maat bieden. En gaan we met een moderne aanpak en hoog serviceniveau graag voor je aan de slag.

Woningaanbod in Haarlem

Ben je op zoek naar een huis of appartement in Haarlem? Bekijk ons woningaanbod in Haarlem dan eens. Daar vind je meer aanbod dan je misschien zou verwachten (of zou durven dromen). Het is een compleet overzicht van de huizen en appartementen die we als makelaar in Haarlem momenteel aanbieden. Staat er een mooie woning voor je tussen? Mail of bel ons dan om meteen een bezichtiging in te plannen. De markt is continu in beweging, dus je moet er snel bij zijn. Zit jouw droomwoning er nu niet bij? Dan raden we je aan om het aanbod later nog eens te bekijken. Er komen regelmatig nieuwe woningen bij.

Ben je al even aan het zoeken, maar gaat dat niet zo voorspoedig als je hoopte? Dan kan je de hulp van een aankoopmakelaar goed gebruiken. Ook daarvoor moet je bij Brantjes Makelaars zijn.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Huis kopen? Brantjes is jouw aankoopmakelaar in Haarlem

Een grote stad als Haarlem is een geliefde plek om te wonen. Dat betekent helaas ook dat je niet de enige bent die er een woning zoekt. Zeker niet bij krapte op de woningmarkt, waarbij er weinig aanbod is en je snel moet reageren. En waarbij overbieden eerder regel is dan uitzondering. Dan is het niet gek als je veel misgrijpt, maar frustrerend is het natuurlijk wel. Een ervaren lokale makelaar in Haarlem kan jouw kans op een woningaankoop vergroten. Brantjes Makelaars doet dat als aankoopmakelaar door:

  • Actief naar jouw droomhuis te zoeken. We weten het vaak als eerste wanneer een woning op de markt komt. Dat is bij schaarste een groot voordeel.
  • Met je mee te gaan naar de bezichtiging en eerlijk te zijn over eventuele gebreken aan de woning, zodat je weet wat je koopt.
  • Te onderhandelen over de aankoopprijs van de woning. We hebben veel ervaring en weten wat soortgelijke woningen recentelijk opbrachten, waardoor de kans groter is dat we precies het juiste bod doen.

Verkoopmakelaar in Haarlem nodig?

Als makelaar in Haarlem zijn we ook druk met de verkoop van woningen. Aan potentiële kopers is momenteel geen gebrek, maar dat wil niet zeggen dat er bij de verkoop niet veel komt kijken. Allereerst moet je weten wat je woning waard is, waarvoor een taxatie nodig is. Vervolgens moet je foto’s van je woning maken, een woningadvertentie opstellen en willen potentiële kopers je woning komen bekijken. Daarna volgen de onderhandelingen over de prijs en de afronding van de koop. Daar kun je de hulp van een ervaren makelaar wel voor gebruiken, toch? Brantjes Makelaars helpt je graag.

Wil je voordat je tot verkoop overgaat eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Brantjes: de makelaar voor aankoop en verkoop in Haarlem

Kortom, of je nu je huidige woning in Haarlem wilt verkopen, of juist op zoek bent naar een nieuwe woning in Haarlem (of allebei): bij Brantjes Makelaars ben je aan het juiste adres. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We helpen je graag!

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023