Ga naar content

Maakt van jouw huis, ieders thuis!

Brantjes N°1 is een frisse, aandachttrekkende geur. De geur is opgebouwd uit verschillende citrusvruchten, ondersteund met een vleugje kaneel en tonen van warme muskus. Deze bijzondere combinatie is de ideale manier om jouw woning een luxe en warme sfeer te geven.

75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken

Een huis kan er van binnen nog zo fantastisch uit zien, maar onbewust letten we ook op wat we ruiken. Geur is namelijk het enige zintuig wat we niet kunnen uitschakelen, de neus staat in direct contact met de hersenen, die emoties reguleren. Het toepassen van Brantjes N°1 zorgt ervoor dat andere aspecten die onze zintuigen prikkelen, zoals licht, geluid en inrichting, verder versterkt worden.

Geur zorgt voor emotie

Van een lekkere geur wordt elke omgeving naar een hoger niveau getild. De potentiële koper die een woning bezichtigt hoeft dat niet meteen op te merken. Het verschil wordt later gemaakt. De potentiële koper zal zich beter voelen, langer in de ruimte willen blijven en sneller interesse tonen in jouw woning. Ze komen letterlijk in de ‘ja-modus’.

Voordelen van geurmarketing

  • Klantervaring wordt versterkt;
  • De geur geeft mensen een goed gevoel;
  • Verlengt de tijd dat mensen binnen blijven;
  • Onderscheidend vermogen;
  • Herkenning en associatie verbeteren;
  • Aankoopintentie en aankoopbedrag nemen toe.

Wat doet geur met ons brein?

Instructies

Houd de fles rechtop en spray op meerdere plekken in de kamer om deze tot in de perfectie te parfumeren. Wij raden aan om voorafgaand aan een bezichtiging de verschillende ruimtes in de woning te voorzien van Brantjes N°1.

Ingrediënten

Citroen, petitgrain, sinaasappel, limoengras, spar, rozemarijn, salie, lelietje-van-dalen, musk, eikenmos, Braziliaans rozenhout en sandelhout.

En heb je hier al aan gedacht rondom verkoop?
Hulp nodig bij de verkoop van je woning? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning. Tijdens deze afspraak doet de makelaar een eerste opname van de woning, bespreek je jouw wensen en geeft de makelaar je meer inzicht in de actuele marktomstandigheden.