Ga naar content

Zoek je een makelaar in Velsen-Zuid die je wegwijs maakt in het aan- en verkoopproces van de woningmarkt? Dan heb je in Brantjes Makelaars de juiste match gevonden. Wij hebben vijf vestigingen in de regio, waardoor we je een nóg persoonlijkere service kunnen bieden. Een service op maat waarbij we jouw wensen en budget altijd in het achterhoofd houden. Zodat je een woning koopt die 100% bij je past, of je woning verkoopt voor het bedrag dat jij in je hoofd hebt.

Bij Brantjes Makelaars profiteer je daarnaast nog van meer dan 50 jaar ervaring op de woningmarkt, een moderne aanpak en veel lokale kennis. Dat maakt ons de perfecte partner om in Velsen-Zuid mee in zee te gaan.

Woningaanbod in Velsen-Zuid

Velsen-Zuid is een klein dorp en de oorspronkelijke kern van Velsen. Door de grootte van het dorp, kan het soms even duren voordat je een woning vindt die past bij jouw wensen en budget. Om niet mis te grijpen, raden we je als makelaar in Velsen-Zuid aan om regelmatig ons woningaanbod in Velsen-Zuid te bekijken. Stuit je op een waar pareltje? Dan kan je ons altijd bellen of mailen om een bezichtiging in te plannen. Zit je droomhuis er nu niet tussen? Dan kijk je later gewoon nog eens.

Duurt je zoektocht inmiddels al even en wil het echt niet zo lukken? Dan kan je Brantjes Makelaars ook als aankoopmakelaar inschakelen. Dan gaan we actief voor je op zoek naar een woning in Velsen-Zuid

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Brantjes is jouw makelaar in Velsen-Zuid voor aankoop

Merk je dat je zoektocht naar een woning in Velsen-Zuid moeizaam verloopt? Dan gaan we als makelaar in Velsen-Zuid met veel plezier als aankoopmakelaar voor je aan de slag. Concreet betekent dit dat we je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe woning. Daarbij is het een groot voordeel dat we vaak als eerste weten dat een woning in de verkoop gaat. Daardoor kunnen we als eerste bezichtigen en ook als eerste een bod doen op de woning.

Bij zowel de bezichtiging als de onderhandelingen profiteer je van onze lokale kennis. Zo bespreken we niet alleen wat je van de woning vindt, maar nemen we ook de buurt mee. Wij kennen de regio goed, en de plek waar je gaat wonen moet natuurlijk ook bij je wensen passen. Daarnaast weten we wat gelijkwaardige woningen in de buurt kosten, zodat we je goed kunnen informeren over een passende prijs voor de woning. Daarbij is het altijd ons doel om de woning tegen de scherpst mogelijke prijs aan te kopen.

Huis verkopen? Brantjes is jouw verkoopmakelaar in Velsen-Zuid

Heb je een woning in Velsen-Zuid die je wilt verkopen? Ook dan helpen we je bij Brantjes Makelaars graag. Als makelaar in Velsen-Zuid doe je een beroep op ons voor:

  • Het opstellen van een verkoopplan om je woning zo goed mogelijk in de markt te zetten.
  • Het maken van de foto’s, opstellen van een woningadvertentie en begeleiden van de bezichtigingen van potentiële kopers.
  • Het vinden van kopers voor je woning door het bestand woningzoekenden in de regio door te nemen.
  • Het onderhandelen over de prijs als potentiële kopers een bod doen op je woning.

Wil je voordat je overgaat tot verkoop eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Brantjes: de makelaar in Velsen-Zuid

Wil je een woning verkopen in Velsen-Zuid of ben je juist op zoek naar een nieuwe stek? Bij Brantjes Makelaars ondersteunen we je graag bij het aan- en verkoopproces. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen. We helpen je graag!

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023