Ga naar content

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.30 uur. Zaterdags alleen open op afspraak. Zondags gesloten.

Route

De vestiging van De Hypotheekshop Beverwijk bevindt zich aan het Stationsplein 1, tegenover het NS-station van Beverwijk. Parkeren kan op het parkeerterrein van De Halve Maan (betaald), dat zich bevindt tegenover ons kantoor en naast restaurant Brafoer.

Welkom bij De Hypotheekshop Beverwijk

Ben je op zoek naar deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste hypotheek? Bij De Hypotheekshop Beverwijk staan we voor je klaar. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je woondromen.

Waarom kiezen voor De Hypotheekshop Beverwijk?

  • Persoonlijk advies op maat: Bij ons sta jij centraal. We luisteren naar je wensen en behoeften en bieden advies dat perfect aansluit op jouw woonsituatie.
  • Ruim aanbod van geldverstrekkers: Dankzij onze onafhankelijke positie hebben we toegang tot een breed scala aan hypotheekverstrekkers. Zo vinden we altijd een hypotheek die past bij jouw financiële situatie en toekomstplannen.
  • Transparantie en duidelijkheid: Bij De Hypotheekshop Beverwijk weet je altijd waar je aan toe bent. We leggen complexe financiële termen begrijpelijk uit en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle mogelijkheden en kosten.
  • Lokale expertise: Als lokale vestiging kennen we de woningmarkt in de IJmond en Zaanstreek als geen ander. We zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen je daarom optimaal adviseren.

Onze diensten

Naast het adviseren en afsluiten van hypotheken bieden we bij De Hypotheekshop Beverwijk ook andere financiële diensten aan, zoals verzekeringen en pensioenen. Zo kun je bij ons terecht voor een compleet financieel adviespakket.

Ons team in Beverwijk