Ga naar content

Aan de Molenwerf

  • 66 m2 tot 128 m2 woonoppervlakte
  • 57 bouwnummers

DE INSCHRIJVING IS NU GEOPEND!

Goed wonen Aan de Molenwerf

Aan de Molenwerf omvat 57 comfortabele, gelijkvloerse koopappartementen met woonoppervlaktes van ca. 66 tot 128 m². Het aanbod varieert van kleinere tweekamerappartementen tot royale penthouses en is hiermee een ware toevoeging aan het huidige woningaanbod in Westerkoog. In deze comfortabele, lichte appartementen is het goed wonen.

‘Aan de Molenwerf’ bestaat uit vier ‘bouwvolumes’: twee appartementengebouwen van acht woonlagen hoog en twee appartementengebouwen van drie woonlagen hoog. De gebouwen zijn in een rechthoek gegroepeerd.
De appartementengebouwen Frederik en Lourens zijn gesitueerd langs de Molenwerf en kijken uit op een groen speelveld. Dit speelveld zal door de gemeente opnieuw worden ingericht als aantrekkelijk verblijfsgebied met speelvoorzieningen. De twee appartementengebouwen van drie lagen hoog, Cornelis en Hendrik, zijn gelegen aan de Westerkoogweg.

Tussen de gebouwen, aan de binnenzijde van de rechthoek, bevinden zich twee privéhoven met parkeerplekken. Aan de kant van deze binnenhoven bevinden zich op de begane grond van alle appartementengebouwen ruime gezamenlijke fietsenstallingen. Op de begane grond van appartementengebouw Lourens is ruimte gepland voor de vestiging van het sociaal wijkteam van de gemeente en een sportschool.

‘Aan de Molenwerf’ krijgt lichte, zandkleurige gevels die door gedetailleerd metselwerk in verschillende verbanden het complex een prettig aanzien zullen geven en een moderne, frisse uitstraling. Met de zachte kleurstelling en zijn ingetogen schoonheid onderscheidt het complex zich duidelijk van de overige bebouwing. Het project biedt comfortabele, energiezuinige woningen van hoge kwaliteit voor iedereen die eigentijds en ontspannen wil wonen in een fijne wijk.

Ligging:
Het plan wordt gerealiseerd in het centrumgebied van de wijk, omringd door tal van voorzieningen: een winkelcentrum met onder andere twee supermarkten, een gezondheidscentrum met huisarts, fysiotherapeut en apotheek, een buurthuis, een sportschool, twee basisscholen en een kinderdagverblijf. Aan de Molenwerf kom je thuis.

Alles over dit project
Prijsvanaf € 379.000
Woonoppervlakte66 m2 tot 128 m2
Perceeloppervlakte tot
Websitehttps://aandemolenwerf.nl/
Datum wijziging14 juni 2024, 17:13
Types
Penthouse 4 appartementen
vanaf € 815.000
Panorama appartement 6 appartementen
vanaf € 729.000
Royaal appartement 12 appartementen
vanaf € 535.000
Comfort appartement 24 appartementen
vanaf € 395.000
Tuin appartement 3 appartementen
vanaf € 415.000
Fijn appartement 8 appartementen
vanaf € 409.000
Verken de locatie Koog aan de Zaan