Ga naar content

Speel je al een tijdje met de wens om te verhuizen, maar zoek je nog een goede makelaar? En heb je het liefst een lokale makelaar met veel ervaring in de regio? Dan moet je bij Brantjes Makelaars zijn. Wij zijn jouw makelaar in Wormerveer. Bij ons kun je terecht voor taxatie, het kopen van een nieuwe woning en het verkopen van je huis. Jouw wensen staan daarbij altijd centraal. Bij ons ben je geen nummertje, maar krijg je veel persoonlijke aandacht en is er ruimte voor maatwerk. Samen gaan we op zoek naar je droomwoning of verkopen we jouw woning voor de beste prijs.

Woningaanbod in Wormerveer

Ook in Wormerveer en omgeving gaat het in deze tijd snel met de verkoop van woningen. Dat geldt zowel voor eengezinswoningen als voor appartementen. Daarom is het goed om als eerste op de hoogte zijn van het nieuw aanbod. Als lokale makelaar in Wormerveer met 50 jaar ervaring weten woningverkopers ons goed te vinden. Neem daarom eens een kijkje bij ons woningaanbod. Misschien zit jouw droomwoning er wel tussen. Kun je nu niets vinden? Houd het aanbod dan goed in de gaten, er komen regelmatig nieuwe woningen bij.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Brantjes is jouw makelaar in Wormerveer voor aankoop

Heb je liever wat hulp bij het zoeken naar een nieuwe woning? Dan gaan we als makelaar in Wormerveer ook graag als aankoopmakelaar voor je aan de slag. We hebben veel contacten in de regio, waardoor we vaak al voordat een huis officieel te koop staat weten dat het op de markt komt. Dat is een groot voordeel, zeker als er sprake is van schaarste. Nog voordat grote groepen geïnteresseerden een kijkje komen nemen, kunnen we de woning samen al bezichtigen.

Blijkt het je droomwoning te zijn? Dan nemen we je ook de onderhandelingen uit handen. Door onze ervaring en kennis van de lokale markt, is de kans groter dat de verkopers het bod accepteren. Daarnaast laten we ons ook niet zomaar afschrikken door stevige onderhandelingstechnieken.

Huis verkopen? Brantjes is jouw verkoopmakelaar in Wormerveer

Ook je huis of appartement verkopen doe je via Brantjes Makelaars. Want kies je voor ons, dan heb je een makelaar in Wormerveer die:

  • Een verkoopplan opstelt om je woning zo goed mogelijk in de markt te zetten, zodat het zoveel mogelijk oplevert.
  • Ervoor zorgt dat veel potentiële kopers je woning willen bezichtigen. Niet alleen door de goede verkoopstrategie, maar ook door onze grote bestand woningzoekenden in de regio.
  • Je begeleidt bij alles wat er komt kijken bij de verkoop van je woning. Denk aan het maken van de foto’s, opstellen van de advertentie en het verzorgen van de bezichtigingen.
  • De onderhandelingen zo goed doet dat jij profiteert van het beste resultaat.

Wil je voordat je overgaat eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Brantjes: de makelaar in Wormerveer

Kortom, of je nu naar Wormerveer wilt verhuizen, uit Wormerveer wilt vertrekken, of binnen de regio wilt verhuizen, Brantjes makelaar helpt jou verder! Neem contact met ons op voor meer informatie.

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023