Ga naar content

Ben je op zoek naar een makelaar in Velserbroek voor het kopen of verkopen van een woning? Eentje die snapt dat verhuizen een grote beslissing is? Dan moet je bij Brantjes Makelaars zijn. Met 5 vestigingen in de regio en meer dan 50 jaar ervaring, weten we precies hoe we je het beste kunnen helpen. Dat kan zijn met de zoektocht naar de woning van je dromen. Of met de verkoop van je eigen woning, waar je natuurlijk de beste prijs voor wilt krijgen.

Bij de koop of verkoop staat jouw belang altijd voorop. Daarom kiezen we bij Brantjes Makelaars altijd voor een persoonlijke benadering. We zijn oprecht geïnteresseerd in de keuzes die je maakt en doen er alles om je met een goed gevoel op je aan- of verkoop te laten terugkijken.

Woningaanbod in Velserbroek

Omdat we al meer dan 50 jaar als makelaar in Velserbroek actief zijn, lukt het ons steeds weer om een mooi aanbod aan woningen samen te stellen. Wie weet staat jouw droomwoning er ook wel tussen? Bekijk ons woningaanbod in Velserbroek meteen om daarachter te komen. Wacht vervolgens niet te lang met het inplannen van een bezichtiging. De markt is continu in beweging, waardoor je er soms snel bij moet zijn.

Staat er momenteel geen woning voor je tussen? Houd het aanbod dan goed in de gaten of schakel ons in als aankoopmakelaar. Dan begeleiden we je intensief bij je zoektocht.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Aankoopmakelaar in Velserbroek nodig?

Houd je het aantal bezichtigingen al een tijdje niet meer bij, maar heb je nog steeds geen nieuwe woning kunnen vinden? Dan is het hoog tijd om de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Als ervaren lokale makelaar in Velserbroek, weet je wat je aan Brantjes Makelaar hebt. We hebben een groot netwerk waardoor we het vaak als eerste weten als een woning in de verkoop gaat. Dat is een groot voordeel. Daarnaast helpen we je als aankoopmakelaar met:

  • De zoektocht naar jouw droomwoning, waarbij we rekening houden met jouw wensen en budget.
  • De bezichtiging van de woning. We gaan graag met je mee en vertellen het je eerlijk als het huis gebreken heeft.
  • Het biedingsproces na de bezichtiging, waarbij we ons door onze ruime ervaring niet snel laten afschrikken.

Brantjes is jouw makelaar in Velserbroek voor verkoop

Sta je op het punt om jouw huis of appartement in Velserbroek te verkopen? Dan heb je een verkoopmakelaar nodig. Ook daarvoor is Brantjes Makelaars jouw makelaar in Velserbroek. We verzorgen de taxatie, nemen de foto’s en zorgen voor een aantrekkelijke woningadvertentie. Daarnaast laat je de bezichtiging van de woning uiteraard aan ons over en onderhandelen we met potentiële kopers over de verkoopprijs. Daarbij is het ons doel om jouw woning voor de best mogelijke prijs te verkopen.

Wil je voordat je overgaat tot verkoop eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie?

Kopen of verkopen, voor welke van de twee je een makelaar in Velserbroek nodig hebt, maakt niet uit, bij Brantjes Makelaars helpen we je graag. Wil je eerst meer informatie over ons of heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023