Ga naar content

Woon je in Krommenie en ben je op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar voor je woning? Een makelaar die begrijpt dat verhuizen een ingrijpende beslissing is? Dan ben je bij Brantjes Makelaars aan het juiste adres. Met vijf vestigingen in de regio en meer dan 55 jaar ervaring weten we precies hoe we jou het beste kunnen helpen. Of het nu gaat om het vinden van jouw droomwoning of het verkopen van je huidige woning voor de beste prijs, bij ons staat jouw belang altijd voorop.

Bij Brantjes Makelaars hanteren we altijd een persoonlijke benadering, omdat we oprecht geïnteresseerd zijn in jouw keuzes en er alles aan doen om jou met een goed gevoel terug te laten kijken op het koop- of verkoopproces.

Woningaanbod in Krommenie

Dankzij onze meer dan 55 jaar ervaring als makelaar in Krommenie, zijn we keer op keer in staat om een mooi aanbod aan woningen samen te stellen in Krommenie. Wie weet staat jouw droomwoning er ook tussen? Bekijk ons actuele woningaanbod in Krommenie om daarachter te komen. Wacht niet te lang met het inplannen van een bezichtiging, in de huidige markt, waar het aanbod schaars is moet je er snel bij zijn om jouw droomwoning te kunnen bemachtigen. 

Staat er momenteel geen woning tussen die voldoet aan jouw woonwensen? Blijf ons aanbod dan goed in de gaten houden of schakel ons in als aankoopmakelaar. We begeleiden je intensief bij je zoektocht naar jouw droomwoning!

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Jouw aankoopmakelaar in Krommenie

Als je al een tijdje bezig bent met bezichtigingen maar nog steeds geen nieuwe woning hebt gevonden, is het hoog tijd om de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Als ervaren lokale makelaar in Krommenie helpen wij je graag op weg naar een woning die voldoet aan al jouw woonwensen. We beschikken over een groot netwerk, waardoor we vaak als eerste weten wanneer een woning in de verkoop gaat. Dat is een groot voordeel. Daarnaast helpen we je als aankoopmakelaar met:

  • De zoektocht naar jouw droomwoning, waarbij we rekening houden met jouw wensen en budget.
  • De bezichtiging van de woning. We gaan graag met je mee en vertellen je eerlijk over eventuele gebreken.
  • Het biedingsproces na de bezichtiging, waarbij onze ruime ervaring ons niet snel laat afschrikken.

Brantjes is jouw makelaar in Krommenie voor verkoop

Overweeg je jouw huis of appartement in Krommenie te verkopen? Dan heb je een verkoopmakelaar nodig die de lokale markt kent. Ook daarvoor is Brantjes Makelaars jouw betrouwbare makelaar. We zorgen voor een degelijke waardebepaling van jouw woning, laten professionele foto’s en video maken en zorgen voor een advertentie die niet te missen is! Daarnaast zorgen we voor professionele bezichtigingen, heb je de mogelijkheid om je woning te laten stylen door een stylist en laten we je woning heerlijk ruiken met onze eigen roomspray. Tot slot onderhandelen we met potentiële kopers over de verkoopprijs. Ons doel is om jouw woning voor de best mogelijke prijs te verkopen.

Wil je alvast weten wat je woning waard is voordat je over gaat tot de verkoop van je woning?  Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie over Brantjes Makelaars in Krommenie?

Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, bij Brantjes Makelaars in Krommenie helpen we je graag. Heb je behoefte aan meer informatie over ons of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023