Ga naar content

Zoek je een lokale en ervaren makelaar in Heemskerk voor het kopen of verkopen van een woning in de omgeving? Brantjes Makelaars heeft meer dan 50 jaar ervaring en kent de regio als geen ander. Of het nu gaat om het taxeren, kopen of verkopen van je huis; wij helpen je er graag bij. Dat doen we met een persoonlijke, moderne aanpak, waarbij jouw wensen als klant centraal staan. We helpen je bij het vinden van je droomwoning of het verkopen van je woning voor de beste prijs.

Woningaanbod in Heemskerk

De ruime ervaring van Brantjes Makelaars is een groot voordeel als het om ons woningaanbod gaat. Omdat we al 50 jaar als makelaar in Heemskerk actief zijn, weten verkopers ons goed te vinden. Daarom hebben we altijd een woningaanbod voor jou als koper, zelfs als er krapte op woningmarkt is. Neem eens kijkje in ons huidige woningaanbod in Heemskerk en laat je verrassen. Zit er toch niets voor je bij? Houd het aanbod dan goed in de gaten. Er komen regelmatig nieuwe huizen en appartementen bij.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Brantjes: jouw makelaar in Heemskerk voor aankoop

Kun je bij je zoektocht naar een nieuwe woning wel wat hulp gebruiken? Dan is Brantjes jouw makelaar in Heemskerk voor aankoop. Wij kennen de woningmarkt in Heemskerk als geen ander en weten we wat er speelt of gaat spelen. Zo weten we vaak al dat een huis in de verkoop gaat, nog voordat deze op de markt komt! Dit is een groot voordeel als het aanbod schaars is – zoals nu – en je er op tijd bij moet zijn.

Heb je samen met ons je droomhuis kunnen vinden? Dan helpen we je ook met de onderhandelingen. Die gaan er tijdens krapte meestal behoorlijk heftig aan toe, maar daar schrikken wij niet voor terug. Zo ontzorgen we je dus tijdens het hele aankoopproces en vergroot je de kans dat je in de regio Heemskerk jouw droomwoning vindt.

Huis verkopen? Brantjes is jouw verkoopmakelaar in Heemskerk

Wil je jouw huis of appartement verkopen? Dan helpen we je bij Brantjes Makelaars graag met een verkoopplan. Daarmee zetten we jouw woning zo goed mogelijk in de markt, zodat het jouw het maximale oplevert. Maar er is meer. Kies je voor Brantjes als makelaar in Heemskerk voor de verkoop van je woning, dan profiteer je van:

  • Veel interesse van potentiële kopers. Niet alleen door een goede verkoopstrategie, maar ook door ons grote bestand aan woningzoekenden in de regio.
  • Begeleiding bij alle stappen die nodig zijn voor de verkoop van je woning. Zo verzorgen we ook de bezichtigingen van je woning.
  • Een ervaren onderhandelaar die voor jou het beste resultaat haalt.

Wil je voordat je overgaat eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Brantjes Makelaars: de Makelaar in Heemskerk

Kortom, of je nu een woning wilt kopen in Heemskerk, of je huidige woning in Heemskerk wilt verkopen: Brantjes Makelaars is de juiste makelaar in Heemskerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023