Ga naar content

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Driehuis en omgeving? Of wil je jouw woning juist verkopen? Dan kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. Brantjes Makelaars is jouw makelaar in Driehuis en omgeving. Met 5 vestigingen in de regio, kunnen we kopers en verkopers nóg persoonlijker en op maat bedienen. Daarnaast teren we op meer dan 50 jaar ervaring en kennis van de lokale markt, waardoor we je als geen ander kunnen begeleiden.

We hebben alle mogelijke scenario’s rondom de woningmarkt al meer dan eens voorbij zien komen. Daardoor is het inmiddels onze tweede natuur om ons aan de bewegingen aan te passen. Onder alle omstandigheden lukt het ons om je droomwoning te vinden of je huis zo goed mogelijk te verkopen.

Woningaanbod in Driehuis

Driehuis is een klein dorp in de gemeente Velsen. Het wordt omgeven door natuur en is daarom een geliefde plek om te wonen. Daarom kan het soms even duren voordat er een geschikte woning voor je in de verkoop komt. Bekijk ons woningaanbod in Driehuis om te ontdekken of er nu al wat voor je tussen staat. Kan je nu nog niets vinden? Dan raden we je aan om later nog eens te kijken. Als makelaar in Driehuis werken we het aanbod regelmatig bij. Het is ook mogelijk om actievere begeleiding bij je zoektocht naar een woning te krijgen. Dan schakel je ons in als aankoopmakelaar.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Huis kopen? Brantjes is jouw aankoopmakelaar in Driehuis

Een nieuwe woning vinden is niet altijd makkelijk. Deze moet voldoen aan je wensen en (gezins)situatie en binnen je budget passen. Zeker in tijden van krapte op de woningmarkt waarin er weinig aanbod is, maakt de zoektocht je soms moedeloos. Je moet altijd maar snel reageren en overbieden is eerder regel dan uitzondering. Een ervaren makelaar in Driehuis komt dan als geroepen. Met Brantjes Makelaars als aankoopmakelaar wordt het vinden van een nieuwe woning echt makkelijker omdat:

  • We het vaak als eerste weten als er nieuwe woning in de verkoop komt. Daardoor ben je de massa voor en kan je als een van de eersten bezichtigen en een bod doen.
  • We de onderhandelingen over de aankoopprijs voor je uit handen nemen, waardoor de kans veel groter is dat je precies het juiste bod doet (niet te weinig, maar ook zeker niet te veel).
  • We met je meegaan bezichtigen en eerlijk zijn over de staat van de woning, waardoor je later nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Verkoopmakelaar in Driehuis nodig?

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Zelfs als de woningen voor veel meer dan de vraagprijs van de hand gaan. Je moet je woning nog steeds laten taxeren en foto’s laten maken voor de advertentie. Potentiële kopers moeten weten dat je verkoopt en ze willen je woning komen bezichtigen. Dat is al een behoorlijke waslijst en dan hebben we het nog niet eens over de bedieningen en verkoop zelf. Zaak dus om voor al die dingen een goede makelaar in Driehuis in te schakelen.

Wil je voordat je overgaat tot verkoop eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Contact met Brantjes Makelaars

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Driehuis of wil je juist verkopen? Bij Brantjes Makelaars helpen we je graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan voor je klaar!

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023