Ga naar content

Zoek je een makelaar in Beverwijk waarvan je zeker weet dat die er alles aan doet om je droomhuis te vinden of je woning zo goed mogelijk te verkopen? Dan moet je Brantjes Makelaars hebben. Door onze jarenlange ervaring in de regio weten we precies waar we moeten zoeken om je droomwoning te vinden. Bij verkoop hebben we de kennis in huis om de beste prijs voor je woning te krijgen.

Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en een moderne kijk op de woningmarkt. Als koper of verkoper sta je bij ons centraal. Daarbij zetten we onze lokale kennis in om voor jou het beste resultaat te halen.

Woningaanbod in Beverwijk

Ben je aan het kijken voor een woning in Beverwijk en omgeving en wil je een duidelijk overzicht van de verschillende opties? Neem dan eens een kijkje bij ons woningaanbod in Beverwijk. Daar vind je alle huizen en appartementen die wij als makelaar in Beverwijk momenteel in ons aanbod hebben. Zit er iets voor je tussen? Bel of mail ons dan om een bezichtiging in te plannen. Staat er momenteel geen woning bij die aan je wensen voldoet? Kijk dan later nog eens; we vullen het aanbod regelmatig aan. Of schakel ons in als aankoopmakelaar. Dan gaan we actief voor je op zoek.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Huis kopen? Brantjes is jouw aankoopmakelaar in Beverwijk

Het is niet altijd eenvoudig om een woning te vinden die bij jouw wensen en jouw (gezins)situatie past. Dit geldt zeker bij krapte op de woningmarkt. Er is niet veel aanbod, je moet ontzettend snel reageren en overbieden is aan de orde van de dag. Dan kan je de hulp van een ervaren lokale makelaar in Beverwijk goed gebruiken. Bij Brantjes zijn we die aankoopmakelaar, en we helpen je dan ook graag bij:

  • Het actief zoeken naar jouw droomhuis. Vaak weten we als eerste wanneer die op de markt komt. Dat is bij schaarste een groot voordeel.
  • Het onderhandelen over de aankoopprijs en andere zaken. We hebben veel ervaring en laten ons niet snel afschrikken.
  • Het hele aankoopproces. We nemen je graag het gehele traject uit handen.

Brantjes: jouw makelaar in Beverwijk voor verkoop

Als makelaar in Beverwijk verkopen we bij Brantjes Makelaars ook veel woningen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kunnen we een uitstekend verkoopplan voor je maken. Daarmee zorgen we er niet alleen voor dat veel potentiële kopers je woning willen bezichtigen, maar ook dat we het verkopen voor de beste prijs. De bezichtigingen en onderhandelingen doen we ook, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Volledig ontzorgen noemen we dat bij Brantjes Makelaars; iets wat we met veel plezier voor je doen.

Wil je voordat je overgaat eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Brantjes: de makelaar voor aankoop en verkoop in Beverwijk

Kortom, of je nu je huidige woning in Beverwijk wilt verkopen, of juist op zoek bent naar een nieuwe woning in Beverwijk (of allebei): bij Brantjes Makelaars ben je aan het juiste adres. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We helpen je graag!

Ons team in Beverwijk
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023