Ga naar content

Stuwadoorstraat 21-0010

Te koop
Bedrijfsunit op de begane grond van De Box in Velsen Noord. Ideaal als werk- hobby-, of opslagruimte. Het terrein is beveiligd. De ruimte heeft eigen water-, elektra- en rioolvoorziening. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen is er een gunstig binnenklimaat, zonder vocht. Ook het benodigde onderhoud is hierdoor minimaal. De unit bestaat uit 4 lagen, een begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op bedrijventerrein ‘De Grote Hout’ op een uitstekende locatie. Goed bereikbaar middels eigen vervoer op korte afstand van de op- en afrit van de rijksweg A9 & A22 Amsterdam/Alkmaar/Haarlem.

Oppervlakte
Ca. 69 m2 BVO begane grond, ca. 10 m2 BVO 1e verdieping, ca. 48 m2 BVO 2e verdieping en ca. 13 m2 BVO 3e verdieping.

Indeling
Zie plattegronden.

Kerngegevens o.a.
– verlichting
– toilet
– uitstortgootsteen met boiler
– de ruimte is 7.2 meter hoog met een deur en aparte inloopdeur
– vloerbelasting 2.000 kg/m2 en de verdiepingen 350 kg/m2
– eigen postadres en buitenreclame
– deur 4 x 4.5 m (br x h)
– omheind + schuifpoort
– 24 / 7 toegang.

Parkeren
Parkeren geschiedt voor de bedrijfsunit.

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Bedrijventerrein. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Velsen.

Vraagprijs
€ 217.500,– k.k. (BTW niet van toepassing).

Servicekosten
€ 1.574,10 (2024) t.b.v. VvE De Box Velsen-Noord.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen bij ondertekening koopakte door koper.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
Per direct.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring verkoper.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 217.500 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingDirect
Aangeboden sinds26 juni 2024
Bouw
Type objectOverig OG
Oppervlaktes en inhoud
Inhoud0 m3
Tuinoppervlakte0 m2
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!

Plattegronden

Verken de locatie Stuwadoorstraat 21-0010
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!