Ga naar content

Kreekrijk - Waterbies (Zwarte Mees, Groenling, Koolmees)

  • 174 m2 tot 184 m2 woonoppervlakte
  • 8 bouwnummers

Kreekrijk – Waterbies (8 twee-onder-een-kapwoningen Zwarte Mees, Groenling en Koolmees)

In deelplan G van nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft wordt een gevarieerde woonwijk gerealiseerd met appartementen, eengezinswoningen tot vrijstaande villa’s aan toe.
De bouw van het plan is inmiddels in volle gang, met uitzondering van één gedeelte: het toekomstige adres voor de laatste 8 twee-onder-een-kapwoningen Waterbies 4 tot en met 18.
Deze woningen, gelegen aan het water, zullen in 3 verschillende bouwtypen uitgevoerd worden. Wil je zien hoe jullie toekomstige woning eruit komt te zien? In dit deelplan worden deze huizen nu ook al gebouwd!
Bouwtypes Zwarte Mees, Groenling en Koolmees worden uitgerust met een uitbouw aan de achterzijde, aangebouwde berging/garage en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op het eigen terrein. Binnen worden de woningen voorzien van een warmtepompinstallatie, vloerverwarming en zonnepanelen. Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.

Indeling:
Begane grond: Entree met toilet (voorzien van sanitair en tegelwerk), trapopgang, trapkast en meterkast. Woonkeuken en ruime uitgebouwde woonkamer.
1e verdieping:
3 slaapkamers, waarvan de master bedroom wordt voorzien van een inloopkast, badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk.
2e verdieping:
grote ruimte met opstelplaats voor warmtepomp, boiler en wasmachine aansluiting.

Meerwerk:
Kies je voor een woonkeuken aan de voorzijde of liever aan de achtertuinzijde? Wil je de tuin vergroten met een vlonder? 2e verdieping indelen met 2 extra slaapkamers, waardoor de teller op 5 komt? Er is een uitgebreide meerwerklijst opgesteld, om het huis helemaal naar jullie wens in te richten!

De woonoppervlaktes vanaf ca. 174 – 184 m2
Inhoud: vanaf ca. 663 m3 – 700 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 294 m2 – 346 m2 eigen grond

ZWARTE MEES krijgt een mansarde (zogenaamde ‘gebroken’) kap in twee verschillende draairichtingen, waardoor de woningen onder dit dak compleet verschillende uitstralingen krijgen.
GROENLING doet zijn naam eer aan door zijn groene voorkomen en wordt direct voorzien van een dakkapel aan de voorzijde op de 2 verdieping.
KOOLMEES heeft eveneens 2 verschillende gezichten: statig en volledig uitgevoerd baksteen of modern met zandkleurige cementgebonden ‘houten’ planken.

Alles over dit project
Prijsvanaf € 666.600
Woonoppervlakte174 m2 tot 184 m2
Perceeloppervlakte294 m2 tot 346 m2
Websitehttps://www.nieuwbouwkreekrijk.nl/woningen/zwarte-mees-groenling-en-koolmees
Datum wijziging13 juni 2024, 09:47
Types
Groenling 2 woningen
vanaf € 651.000
Zwarte Mees 4 woningen
vanaf € 666.600
Koolmees 2 woningen
vanaf € 684.400
Verken de locatie Assendelft