Ga naar content

Brantjes is jouw makelaar voor nieuwbouw in Zaandam

Ben je op zoek naar een woning in Zaandam of omgeving? Denk dan ook eens aan nieuwbouw. In de regio staan er regelmatig nieuwbouwwoningen te koop. Het grote voordeel van nieuwbouw in Zaandam? Je woont in de omgeving van je voorkeur, in een woning die helemaal nieuw is. Dat betekent dat je er de eerste jaren weinig onderhoud aan hebt. Daarnaast betaal je voor nieuwbouwwoningen geen overdrachtsbelasting; een bedrag dat je inmiddels uit eigen zak moet betalen en niet meer kan meefinancieren in je hypotheek. Dat is zeker bij een duur huis, een groot voordeel.

Ruim aanbod nieuwbouw in Zaandam

Bij Brantjes Makelaars hebben we een ruim aanbod aan nieuwbouw in Zaandam in ons woningaanbod. En omdat ze in de omgeving veel aan het bouwen zijn, is er ook veel om uit te kiezen. Zo is er voor ieder wat wils. Woon je graag dicht bij de stad? Dan is een nieuwbouwappartement misschien wel wat voor je. Heb je liever wat meer rust en ruimte om je heen? Ga dan op zoek naar een vrijstaande nieuwbouwwoning op een ruime kavel. In Zaandam en omgeving heb je het allemaal.

NVM Erkend Nieuwbouwexpert

Aanbod nieuwbouw in Zaandam

Zit er niks tussen? Bekijk ons complete aanbod nieuwbouwwoningen.

Alle nieuwbouwwoningen
Uitgelicht nieuwbouwproject
Hazenleger
Bekijk project
18 bouwnummers
vanaf € 570.000

Brantjes Makelaars zet zich in voor een gezonde woningmarkt

Bij Brantjes Makelaars zien we dagelijks aan wat soort woningen er behoefte is. Dat weten we doordat we veel spreken met kopers zoals jij. Daarom treden we op als nieuwbouwspecialist. Dat betekent dat we de schakel zijn tussen de ontwikkelaar en woningzoekers. We laten ontwikkelaars weten wat de woonwensen van de doelgroep zijn, zodat de nieuwbouw in Zaandam helemaal voldoet aan jouw wensen en die van andere woningzoekers. Door aanbod en vraag op deze manier bij elkaar te brengen, hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de krapte op de woningmarkt.

Ontdek onze projecten met nieuwbouw in Zaandam

Omdat we bij Brantjes Makelaars weten dat nieuwbouw een belangrijke pijler is als het om een gezonde woningmarkt gaat, proberen we zoveel mogelijk nieuwbouwprojecten in ons woningaanbod in Zaandam en omgeving op te nemen. Vaak hebben we daarom meerdere projecten om uit te kiezen. Dat kunnen nieuwbouwappartementen of -woningen zijn, maar ook kavels waarop je zelf je droomhuis kunt (laten) bouwen.

Ons team van makelaars
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023