Ga naar content

Een huis kopen of verkopen: wat is de beste manier om dat aan te pakken? Het begint met het vinden van een goede makelaar. Brantjes Makelaars in jouw makelaar in IJmuiden. Met meer dan 50 jaar ervaring en kennis van de lokale markt, is de koop of verkoop van jouw woning in IJmuiden bij ons in goede handen. Wij staan bekend om onze persoonlijke en moderne aanpak en houden jouw wensen altijd in ons achterhoofd.

De woningmarkt is constant in beweging, maar gelukkig is het voor ons een tweede natuur om ons hieraan aan te passen. Ook in tijden van schaarste weten we precies wat er nodig is om je droomwoning te vinden, of je huis zo gunstig mogelijk te verkopen.

Woningaanbod in IJmuiden

Bij Brantjes Makelaars bouwden we de afgelopen 50 jaar een mooi netwerk op in de omgeving. Daarom hebben we als makelaar in IJmuiden een heel mooi woningaanbod. Wie weet staat jouw droomwoning er wel tussen? Het bekijken van ons woningaanbod is een fijne eerste stap om je te oriënteren op wat er zoal in IJmuiden en omgeving te koop staat. Heb je een woning op het oog? Bel of mail ons dan om een bezichtiging in te plannen. Het kan ook zijn dat je nu nog even niets vindt. Bedenk dan dat er regelmatig nieuwe woningen bij komen, maar dat we je ook actiever kunnen helpen zoeken als aankoopmakelaar.

Recent aanbod

Zoekopdracht plaatsen of hulp nodig bij aankoop? Onze aankoopmakelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en zijn experts in onderhandelen.

Aankoopmakelaar in IJmuiden nodig?

Als je ervaart dat je zoektocht naar een nieuwe woning niet bepaald opschiet, kan het tijd zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Als ervaren lokale makelaar in IJmuiden, heb je aan Brantjes Makelaars een hele goede aankoopmakelaar. We hebben een groot netwerk, waardoor we je huizen kunnen laten zien voordat ze officieel te koop staan. Als eerste een woning bezichtigen is een enorm voordeel, zeker in tijden van schaarste.

Daarnaast helpen we als aankoopmakelaar graag met:

  • De zoektocht naar jouw droomhuis binnen het bestaande en toekomstige aanbod.
  • De onderhandelingen over de aankoopprijs en andere zaken. We hebben veel ervaring en laten ons niet snel afschrikken.
  • Het hele traject dat bij de aankoop van een woning komt kijken. Zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Brantjes is jouw makelaar in IJmuiden voor verkoop

Wil je de beste prijs voor je woning krijgen en geen omkijken hebben naar alles wat er bij de verkoop van jouw woning komt kijken? Dan is Brantjes jouw makelaar in IJmuiden voor verkoop. We nemen graag het hele proces voor jou uit handen: vanaf de taxatie tot de verkoop. Dan doen we met een goed doordachte verkoopstrategie, waarmee we jouw woning zo goed mogelijk in de markt zetten.

Daarbij zorgen we ook voor goede foto’s en een aansprekende woningadvertentie. De bezichtigingen verzorgen we ook, net als de soms stevige onderhandeling waar we niet voor terugdeinzen. Zo doen we écht alles om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen.

Wil je voordat je overgaat eerst weten wat je woning waard is? Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling.

Brantjes: de makelaar voor aankoop en verkoop in IJmuiden

Kortom, of je nu je oude woning in IJmuiden wilt verkopen, of juist op zoek bent naar een nieuwe woning in IJmuiden (of allebei): bij Brantjes Makelaars ben je aan het juiste adres!

45+ experts uit de regio
  • 10 Register-Makelaars
  • 5 Kandidaat Register-Makelaars
  • 7 Register-Taxateurs
  • 5 Kandidaat Register-Taxateurs
  • 3 Verzekeringsadviseurs
Daarom Brantjes Meer over ons
57
Jaar thuis in de woningmarkt
45 +
Experts in 6 vestigingen
646
Woningen verkocht in 2023
9.1
Gemiddelde Funda cijfer
6444
Bezichtigingen in 2023