Ga naar content

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Bij Brantjes Verzekeringen staat persoonlijke aandacht voorop, of je nu een particuliere klant bent die op zoek is naar bescherming voor je gezin of een ondernemer die zijn bedrijf wil verzekeren tegen uiteenlopende risico’s. Samen met onze klanten maken we een nuchtere inschatting van de stand van zaken. We kijken vooruit en zetten financiële risico’s op een rij, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.

Wij werken 100% onafhankelijk en hebben geen afspraken gemaakt met enige verzekeraar of bank. Dit betekent dat we kunnen kiezen uit een breed scala aan verzekeraars in Nederland, zodat we je altijd de beste voorwaarden kunnen bieden tegen de scherpst mogelijke prijs.

Heb je vragen over je pensioenopbouw? Bij Brantjes Verzekeringen brengen we je graag in contact met het Pensioen Service Kantoor. Zij zijn experts op het gebied van pensioenen en kennen de pensioenmarkt door en door.

Bij ons vind je weinig papierwerk. We streven naar een digitaal proces, waarbij je zo min mogelijk formulieren hoeft te downloaden en uploaden. Of je nu schade hebt of een nieuwe verzekering wilt afsluiten, alles kan eenvoudig online worden geregeld. Meld je schade online en wij doen de rest – veilig en efficiënt.

Neem contact met op en laat ons je helpen de juiste verzekeringen te vinden voor jouw leven, gezin of bedrijf.

Downloads

Dienstverleningsdocumenten

Elke financieel adviseur moet een omschrijving geven van zijn dienstverlening. Deze documenten vind je hier. Daarin zetten we op een rij wie we zijn en wat je van ons kunt verwachten.

Dienstverleningswijzer

In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág
verwachten.

Verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat je in één keer ziet wat de belangrijkste onderdelen van een verzekering zijn. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan in de verzekeringskaarten.

Doe de Brantjes verzekeringscheck


De Brantjes Verzekeringscheck biedt een kosteloze analyse om te beoordelen of je adequaat verzekerd bent en niet te veel betaalt. We onderzoeken je verzekeringspolissen vrijblijvend en verstrekken een eerlijk advies over eventuele aanpassingen die je adviseur noodzakelijk acht.

Het kan echter ook zo zijn dat je verzekeringen al naar behoren zijn geregeld. In dat geval zullen we eerlijk aangeven: Goed gedaan! We streven naar transparantie en eerlijkheid in al onze adviezen.

Ons team

Maak een afspraak op ons kantoor in Heemskerk

Bij ons staat verzekeringsadvies gelijk aan een toegankelijke, persoonlijke service van een ervaren adviseur bij jou in de buurt. Dankzij ons kleine team en de directe communicatielijnen krijg je rechtstreeks contact met degene die jouw verzekeringszaken behartigt. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw verzekeringspakket.

Al sinds 1968 doen we dit met volle tevredenheid van onze klanten, zowel in de particuliere als de zakelijke markt. Bovendien staan we bekend om onze snelle service: je hoeft niet lang te wachten op een offerte en vragen worden direct beantwoord. Dankzij onze ervaring kennen we ook de weg binnen grotere verzekeringskantoren, waardoor we ons optimaal kunnen inzetten voor jouw belangen.