Ga naar content

Kavel 20 deelplan I Kreekrijk ong

  • 668 m2 perceel

Unieke kans! Laatst beschikbare bouwkavel in deelplan I van Kreekrijk!

Bouwkavel nr. 20 is prachtig gelegen door het vrije uitzicht aan twee zijden over De Kreekrug èn de zonnige achtertuin op het zuiden gelegen aan water.

Deze kavel meet ca. 668 m2 en is gekwalificeerd als ‘special’.
Door de unieke ligging leent een special zich uitstekend voor persoonlijke invulling en creativiteit, met de uitdaging om aan te sluiten bij de Zaanse stijl. Eenheid met de kaders, vrijheid door de plek!

In het kavelpaspoort* is vastgesteld dat op deze kavel één vrijstaande woning, eventueel met bijgebouwen, mag worden gerealiseerd.
De rooilijn van het woonhuis ligt hier op 6 meter uit de twee erfgrenzen.
De maximaal toegestane bouwhoogte is 12 meter, de goothoogte 6 meter.
Het toegestane bebouwingspercentage van het woonhuis en de bijbehorende bouwwerken, zoals een garage, schuur of steiger, bedraagt samen niet meer dan 70% van het perceel.

Betrokken partijen als het Hoogheemraadschap, gemeente Zaanstad en het kwaliteitsteam beoordelen of de aanvraag voldoet aan de vastgestelde kaders van het Bouwbesluit, beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan.

De beeldkwaliteitsplan benoemt de volgende factoren:
– Differentiatie
– Hout en/ of houtlook elementen in (delen van) de gevelbeplating
– Inzet van het Zaans kleurenpalet
– Pronkgevels
– Prominente daklijsten en goten in wit/ crème (eenheid)
– Detaillering
– Integratie energiezuinige maatregelen (zoals zonnepanelen)
– Bijgebouwen en erfafscheidingen

De achtertuin van dit perceel is op het zuiden gericht en wordt uitgerust met een talud en beschoeiing aan de waterkant. Op het perceel dienen minstens twee parkeerplaatsen voor eigen gebruik te worden aangebracht.
De openbare weg sluit aan op de erfgrens, net als de nutsvoorzieningen. Er komt geen gasaansluiting. De koper verplicht zich te conformeren aan het huidige Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0 of het equivalent hiervan binnen de nieuwe normering BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw).

Interesse? Bel of mail voor meer informatie!

*) Het kavelpaspoort met links naar het bestemmingsplan van Kreekrijk alsmede het beeldkwaliteitsplan is te vinden onder downloads

Alles over deze woning
Overdracht
Prijs€ 514.360 v.o.n.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Aangeboden sinds8 december 2022
Bouw
Type objectBouwgrond
Oppervlaktes en inhoud
Perceel668 m2
Inhoud0 m3
Tuinoppervlakte0 m2
Locatie
LiggingAan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Ik ben Saskia Brantjes, Kandidaat Register Makelaar-Taxateur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!
Verken de locatie Kavel 20 deelplan I Kreekrijk ong
Ik ben Saskia Brantjes, Kandidaat Register Makelaar-Taxateur bij Brantjes Assendelft. Het plannen van een bezichtiging is de eerste stap in de zoektocht naar jouw droomhuis. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis!