Ga naar content

Deelnemers


Vrijdag 14 juni: Brantjes Open Huizen Dag!

Ontdek jouw droomhuis tijdens de Open Huizen Dag! Op vrijdag 14 juni nodigen we je uit om tussen 16.00 en 18.00 uur geheel vrijblijvend, zonder voorafgaande afspraak, deel te nemen aan de Open Huizen Dag! De deuren van onze prachtige deelnemende woningen staan voor je open.

Onze gastvrije huiseigenaren wachten enthousiast op je komst, klaar om je met passie en trots hun huis te tonen. Het is de perfecte gelegenheid om je toekomstige thuis te ontdekken en wellicht verliefd te worden.

Ga goed voorbereid op pad!

Ben je van plan om tijdens de Open Huizen Dag één of meerdere woningen te bezichtigen? Dan is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Wanneer je een koopwoning hebt is het handig om te weten wat die zou kunnen opleveren als je er voor kiest om te gaan verkopen. Via onderstaande button kun je een afspraak maken voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning. Een van onze makelaars komt dan bij jou thuis om de woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Daaruit volgt een advies over de mogelijke verkoopprijs en verkoopstrategie.