Ga naar content

Nederland vergrijst de komende jaren enorm. Over vijftien jaar is één op de vier Nederlanders boven de 65 en één op de drie daarvan boven de 85 jaar. Met het aanhoudende woningtekort is dit een enorme uitdaging, daar komt bij dat steeds meer ouderen in ongeschikte huizen wonen. De bereidheid om te verhuizen onder deze groep is hoog, maar waar moeten ze heen? Te gast is Cees van Boven, bestuursvoorzitter van Woonzorg Nederland. Een gesprek over de huidige maatschappij woonvormen, leefstijlen en de vergrijzingsgolf die volgens Cees van Boven nog steeds onvoldoende wordt onderkend. Luisteren dus! Vond je dit een interessante podcast? Abonneer je dan op ons kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en collega’s en op social media.

Vond je dit een interessante podcast? Abonneer je dan op ons kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en collega’s en op social media.

Download het magazine!

Wil je de stap naar levensloopbestendig wonen maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je op weg. Download de whitepaper om een beter beeld te krijgen van jouw woonwensen.