Ga naar content

Je huis verkopen is spannend en voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Wanneer je je huis wilt verkopen wil je een makelaar hebben die vertrouwen opwekt en voor het maximale resultaat gaat. Onze makelaars helpen je graag met deskundig advies, een stevig verkoopplan en duidelijke communicatie. Zo nemen we zorgen uit handen, vanaf de voorbereiding van de verkoop tot en met het overhandigen van de sleutel aan de nieuwe eigenaar.

Potentiële kopers

Met een kantoor in Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Wormerland en Zaanstad beschikken wij over een groot netwerk. Dit netwerk bestaat onder andere uit een groot bestand met woningzoekenden, die mogelijk interesse hebben in jouw woning.

Hoe weet jij wie jouw potentiële kopers zijn?

Door een aantal korte vragen te beantwoorden krijgen wij inzicht in wat voor type woning je hebt, zodoende weten wij precies hoeveel woningzoekenden interesse hebben in jouw woning. Wil jij weten hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe dan de koperscheck.

Nog niet je huis verkopen maar wel weten wanneer wij een koper voor je hebben?

Wil je geen ”te koop” bord in de tuin, maar sta je wel open voor verkoop  van je huis voor het juiste bedrag? Meld je dan aan voor de Brantjes Kopers Alert. Een van onze makelaars komt bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens gaan wij op zoek in ons bestand met woningzoekenden. Hebben wij een potentiële koper gevonden? Dan bepaal je zelf of je een eventuele onderhandeling wilt starten.