Ga naar content

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we ons huis de afgelopen maanden goed hebben leren kennen. Maar zeg eens eerlijk: hoe is je dat bevallen? Heb je te weinig ruimte, of juist te veel? Past het huis je nog? En, hoe denk je dat dat over tien of twintig jaar zal zijn?

Het zijn een hoop vragen waar je nu niet meteen een antwoord op hebt, echter nu nadenken over hoe je later wilt wonen is helemaal niet gek. Sterker nog, dat is slim! Dit is dan ook de boodschap in de campagne ‘ook later lekker wonen’.

Er zijn uiteraard veel mogelijkheden. Thuis blijven wonen, verhuizen naar een geschikte koopwoning of juist een sociale huurwoning, misschien zelfs wonen in een woongroep. Maar, waar je voorkeur ook ligt: het vraagt om voorbereiding.

Ter voorbereiding op de toekomst heeft Ook Later Lekker Wonen een snelle wooncheck ontwikkeld. Via onderstaande button ontdek je je voorkeuren en bekijk je wat je nu (of later) kunt doen om lekker te blijven wonen.

Ook Later Lekker Wonen is een campagne van de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort en de woningcorporaties in deze gemeenten en wordt gefinancierd met steun van de provincie Noord-Holland.