Ga naar content

Maakt van jouw huis, ieders thuis!

Brantjes Makelaars lanceert een eigen ‘roomspray’. De geur voor in huis draagt bij aan een goede indruk tijdens de bezichtiging van een woning.

Voor de verkoop van een woning spelen grote en kleine factoren een rol. Brantjes Makelaars is scherp op al deze elementen, ook op de details. Eén van de details in de verkoopstrategie is geur.

Koffie, chocola, het bos of een nieuwe auto; de meeste mensen weten meteen wat ze de lekkerste geur vinden die er bestaat. Een prettige geur beïnvloedt ons gevoel. En een prettig gevoel helpt om besluiten te nemen, ook het besluit om wel of niet een woning te kopen.

Veel organisaties zetten geuren in, bijvoorbeeld om je een winkel in te lokken of een tentoonstelling in een museum te verlevendigen. Geuren kunnen de concentratie verbeteren, ervaringen versterken, of herinneringen oproepen.

Bij de verkoop van een woning kan een geur helpen om een plezierige sfeer te creëren. Die kan helpen bij het proces om voor- en nadelen op een rij te zetten en om uiteindelijk een besluit te nemen.

Brantjes N°1 is opgebouwd uit verschillende citrusvruchten, ondersteund met een beetje kaneel en tonen van warme muskus. Deze combinatie roept de sfeer op van luxe en warmte. Warme appeltaart of vers gebakken brood zijn niet meer nodig; het beste geur-effect zit nu in een fles.

De geur is met veel zorg samengesteld in samenwerking met een bedrijf dat gespecialiseerd is in geurmarketing. We hebben de roomspray niet ontwikkeld voor woningen waar het wat minder lekker ruikt. Want voor álle woningen geldt dat een aangename geur het verschil kan maken. De klant zal zich beter voelen, langer in de ruimte willen blijven en sneller interesse tonen in de woning.

En wat de appeltaartbakkers al wisten, wordt bevestigd door onderzoek. Onze emoties worden beïnvloed door wat we ruiken. De roomspray Brantjes N°1 versterkt een goede sfeer. Het is nadrukkelijk geen bedwelmend middel dat de wil van mogelijke kopers zou kunnen beïnvloeden.

De vraag naar Brantjes N°1 komt nu al los, maar de geur is niet vrij te koop. Brantjes N°1 is alleen beschikbaar voor degenen die hun woning via Brantjes Makelaars verkopen.

Meer informatie