Ga naar content

Brantjes Makelaars, al 55 jaar dé nieuwbouwspecialist

Brantjes Makelaars zet zich in voor een gezonde woningmarkt. Een belangrijke pijler hiervan is nieuwbouw van koop- en huurwoningen. Voor stabiliteit op de lange termijn is het essentieel dat er nu weloverwogen gebouwd wordt, zodat er aan dat wat gebouwd wordt ook behoefte is. Daarbij helpen wij als NVM nieuwbouwspecialist. Als specialist treden wij op als schakel tussen jou (de ontwikkelaar) en woningzoekers. Hierbij maken wij een vertaalslag van woonwensen naar succesvolle woonproducten. In samenwerking met ons ontwikkel je vraaggestuurd, zodat we samen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.

Verzekerd van kwaliteit

Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn wij jouw partner tijdens de ontwikkeling en afzet van jouw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen jouw ontwikkelproces. We staan naast je gedurende het gehele traject. We geven gedegen advies tijdens de planfase, verzorgen de marketing rondom het project en zorgen ervoor dat het verkoop- of verhuurproces goed en efficiënt verloopt. We hebben als NVM Nieuwbouwspecialist aantoonbare praktijkervaring en werken volgens de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw. Bovendien zijn we voorafgaand aan het verkrijgen van de titel ‘NVM Nieuwbouwspecialist’ getest op onze kennis. Met ons als NVM Nieuwbouwspecialist ben je verzekerd van kwaliteit.

Projectontwikkelaars: Klein of grootschalig nieuwbouwproject? Brantjes regelt het! Gebruik onze kennis van de woningmarkt om jouw nieuwbouwproject onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Analist, adviseur en makelaar

We zijn als NVM Nieuwbouwspecialist voor, tijdens en na de verkoop van een nieuwbouwwoning de schakel tussen jou en de koper. We staan je al ruim voor de start van uw project bij met een advies over bijvoorbeeld doelgroepen, afzetprijzen en afzetrisico’s. Het advies is altijd onderbouwd met een grondige analyse van cijfers uit de Funda marktverkenner, de NVM database en eigen onderzoek. Je ontwikkelt daarmee een project dat weloverwogen is en waar lokaal behoefte aan is. We beschikken over een brede kennis op het gebied van marketing en weten het project aan te bieden via de juiste kanalen. We dragen zorg voor de communicatie over het project en staan geïnteresseerden bij met advies tijdens de inschrijving. We onderhouden de informatievoorziening richting kopers gedurende de ontwikkeling van jouw project.

Wij zijn als NVM Nieuwbouwspecialist analist, adviseur en makelaar in één. Samenwerking met ons draagt bij aan een hogere afzetsnelheid, risicoreductie en optimalisatie van het rendement.

Brantjes NVM Nieuwbouwspecialist

  • Onderbouwd advies over lokale doelgroepen en woonwensen;
  • Jouw project gericht in de markt gezet;
  • Begeleiding inschrijvingen, opties en loting;
  • Communicatie voortgang project met belangstellenden.

Jouw voordelen

  • Risicoreductie;
  • Hogere afzetsnelheid;
  • Rendement optimalisatie.
Tevreden projectontwikkelaars

Uitgelichte succesvolle projecten

Lees bijvoorbeeld meer over het succesvolle De Brink in Beverwijk of Living your dream in Uitgeest.

Daarom Brantjes Meer over Brantjes
56
jaar thuis in de woningmarkt
30 +
experts in 6 vestigingen
25000 +
woningen verkocht
9.2
van 2.065 klanten
6423
bezichtingen in 2023