Ga naar content

Onze diensten

Aankoop van Bedrijfspanden: Of je nu een starter bent op zoek naar je eerste bedrijfsruimte of een ervaren ondernemer die wil uitbreiden, wij staan klaar om je te begeleiden bij het vinden en aankopen van het perfecte pand voor jouw bedrijf.

Verkoop van Bedrijfspanden: Wil je jouw huidige bedrijfspand verkopen? Onze bedrijfsmakelaars hebben de kennis en expertise om je te helpen bij elke stap van het verkoopproces, van het vaststellen van de juiste verkoopprijs tot het afhandelen van de contracten.

Verhuur van Bedrijfspanden: Op zoek naar huurders voor jouw commerciële vastgoed? Wij kunnen je helpen bij het vinden van betrouwbare huurders en het opstellen van waterdichte huurovereenkomsten die jouw belangen beschermen.

Aanhuur van Bedrijfspanden: Als je op zoek bent naar een huurpand voor jouw bedrijf, kunnen wij je helpen bij het vinden van de perfecte locatie die voldoet aan al jouw eisen en wensen.

Taxaties van Bedrijfspanden: Onze gecertificeerde taxateurs kunnen nauwkeurige taxaties uitvoeren van jouw bedrijfspand, of je nu een waardebepaling nodig hebt voor verkoop, aankoop, financiering of andere doeleinden.

Advies voor Ondernemers en Beleggers: Met onze uitgebreide kennis van de commerciële vastgoedmarkt kunnen wij ondernemers en beleggers voorzien van deskundig advies om de beste beslissingen te nemen voor hun vastgoedportefeuille.

Op zoek naar een specifiek bedrijfspand of kantoorruimte? Laat ons weten waar jouw bedrijfspand aan moet voldoen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte locatie en voorzieningen die jouw bedrijf nodig heeft.