Ga naar content

Betrouwbare taxaties van bedrijfsonroerendgoed


De wereld van vastgoed is continu in beweging. Meer dan ooit moet je kunnen vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige taxaties. Bij Brantjes Bedrijfsmakelaars worden taxaties uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals die je een geobjectiveerd waardeoordeel verstrekken én strikte normen hanteren op het gebied van ethiek en integriteit. Daarmee sluit je onnodige risico’s uit en sta je sterker.

Regionale expertise en ervaring

Met ruim 55 jaar ervaring zijn we dé speler in de IJmond en de Zaanstreek en als geen ander bekend met de regionale en lokale ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we ook uitstekend op de hoogte van (inter)nationale situaties binnen de diverse vastgoedmarkten.

Exacte marktwaardes voor strategische beslissingen

Als ondernemer is het essentieel om een betrouwbare inschatting te hebben van de actuele marktwaarde van je vastgoed. Hiermee heb je een goede basis voor het maken van strategische of bedrijfseconomische beslissingen, zoals bij overnames, fusies, balansdoeleinden of fiscale verplichtingen. Bij Brantjes Bedrijfsmakelaars helpen we je graag met het taxeren van je bedrijfsmatige vastgoed. Onze taxatierapporten bieden inzicht en zijn begrijpelijk.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Brantjes is geaccrediteerd TMI-taxateur. TMI is de taxatiestandaard voor waarderingen van commercieel vastgoed en verhuurd residentieel vastgoed (verhuurde woningen). Onze taxateurs zijn bovendien geregistreerd bij NRVT en lid van de NVM, wat garant staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit in onze dienstverlening.