Ga naar content
16
Appartementen verkocht
80
Aantal inschrijvingen op project
2019
Jaar van oplevering

16 luxe appartementen aan de rand van Heemskerk

Het kiezen van een makelaar voor de verhuur van zestien luxe appartementen was geen moeilijke opgave voor de projectontwikkelaar. De voorkeur ging uit naar een grote en sterke lokale partij. Die vond men in Brantjes Makelaars, marktleider in zowel IJmond als Zaanstreek.
De grootte van de appartementen (van 115 tot 236 m²), het hoge afwerkingsniveau én het feit dat Simon van Haerlem zowel dicht bij de duinen is als op loopafstand van het centrum, zorgt ervoor dat deze appartementen zich in het hogere prijssegment bevinden. Dat maakt de woningen uitermate geschikt voor tweeverdieners of ouderen die het grote familiehuis hebben verkocht, maar graag hun niveau van comfort en luxe behouden.


Ook voor bewoners vanuit de steden Haarlem en Amsterdam die graag willen uitwijken naar een plek met reuring én de rust van de natuur, is Simon van Haerlem het antwoord.
Het verhuren van luxe appartementen als dat van Simon van Haerlem vergt een persoonlijke aanpak van een specifieke doelgroep. In het jarenlang opgebouwde netwerk heeft Brantjes Makelaars deze doelgroep goed in beeld. Naast ‘locatie, locatie, locatie’ is het vooral ook ‘aandacht, aandacht, aandacht’ wat deze doelgroep verdient.