Ga naar content

Wijkermeerweg 72

  • 175 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Kantoorruimte

Te huur
Kantoorruimte op de 2e verdieping met groot dakterras en een kantoorkamer op de begane grond.

Indeling
Entree, hal en toegang tot de kantoorkamer. Trap naar de 2e verdieping, overloop, kantoorruimte, toiletgroep en pantry.

Oppervlakte
Ca. 175 m² en ca. 38 m² (kantoorkamer).

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op de Wijkermeerweg, op korte afstand van de op- en afritten van de A9 en A22. Uitstekend bereikbaar middels eigen en openbaar vervoer.

Voorzieningen
– systeemplafond met verlichting
– verwarming
– verlichting.

Parkeren
Parkeermogelijkheden op eigen terrein aan de achterzijde.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp – Parallelweg, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Huurprijs
€ 2.000,– per maand excl. btw.
€ 500,– per maand excl. btw (kantoorkamer).

Servicekosten
Verhuurder zorgt niet voor de levering van zaken en diensten, maar de gezamenlijke huurders. Huurders dragen gezamenlijk alle kosten van de levering van verwarming, water, elektra, brandbeveiliging, afvalverwijdering, administratiekosten, etc. Deze kosten worden door huurders omgeslagen over de individuele huurder naar rato van het aantal m² dat in gebruik is. Huurder verplicht zich de in rekening gebrachte kosten op het eerste verzoek op de aangegeven wijze te voldoen. Dit beding heeft te gelden als een derdenbeding ten behoeve van de collega huurder die de afrekening verzorgt, respectievelijk de beheerder. Het voorschot is thans € 1.970,– excl. btw per kwartaal en de facturatie vindt per kwartaal plaats. Het voorschot voor de kantoorkamer is € 870,– excl. btw per jaar.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven
n.v.t.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekostenverplichting te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel B beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 2.000 p/m
Servicekosten€ 656 p/m
Aangeboden sinds1 september 2022
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte175 m2
Verken de locatie Wijkermeerweg 72
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.