Ga naar content

Rijksweg 103

  • 760 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Kantoorruimte

Te koop
Karakteristiek kantoorpand met royale tuin en parkeervoorzieningen aan de Rijksweg te Limmen, gelegen op een kavel van ca. 1.393 m² (nader vast te stellen door het Kadaster).

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen aan de Rijksweg (N203), de doorgaande weg van Alkmaar naar Heemskerk en deze komt uit op de A9 of de ringweg van Alkmaar. De bushalte van de lijn Alkmaar naar Beverwijk is op loopafstand, dus ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Oppervlakte
Ca. 760 m² vvo waarvan ca. 132 m² vvo archiefruimte (kelder).

Indeling
Entree, receptie, diverse kantoorkamers, toiletgroep, werkkast en trap naar archiefruimte (kelder). 2e entree, toilet, keuken met kelderruimte en 3 kantoorruimtes waarvan 1 met fraaie serre.
1e verdieping: overloop, toilet en 4 kantoorkamers waarvan 1 met dakterras.
2e verdieping: overloop/gang, 4 kantoorkamers, kast en installatieruimte.

Parkeren
Bij het pand zijn ca. 20 pp aanwezig.

Bestemming
Bestemmingsplan Zandzoom, bestemming Gemengd. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Castricum.

Voorzieningen o.a.
– toiletten;
– pantry;
– airco’s;
– vloerbedekking;
– centrale verwarming.

Vraagprijs
€ 1.350.000,– k.k.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Eigendomsoverdracht
Deze dient plaats te vinden bij notaris Batenburg te Beverwijk.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen binnen 2 weken na ondertekening koopakte door partijen.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel E beschikbaar.

Gemeente
Krachtens besluit van 9 juli 2021 van de gemeente Castricum rust op het pand de voorbescherming als bedoeld in artikel 5 van de Erfgoedverordening van de gemeente (gemeentelijk monument). Nadere documentatie hieromtrent is beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 1.350.000 k.k.
Aangeboden sinds4 augustus 2020
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Bouw periodeVanaf 1906 t/m 1930
Oppervlakten
Kantoorruimte760 m2

Plattegronden

Verken de locatie Rijksweg 103
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.