Ga naar content

Parlevinkerstraat 25

  • 1.232 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Kantoorruimte

Te huur
ViVa! Zorggroep biedt kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 1.232 m² BVO aan op de 1ste verdieping van het hoofdkantoor. Deze is gevestigd op het bedrijventerrein Grote Hout aan de Parlevinkerstraat 23 te Velsen Noord. De aangeboden verdieping staat momenteel leeg. Het kantoor op de 1ste verdieping is zelfstandig te gebruiken en wordt bij voorkeur als één verdieping verhuurd. Het gebouw voldoet aan de huidige eisen en heeft een goede luchtcirculatie.

In 2021 is begonnen met het gefaseerd verbouwen en verduurzamen van de diverse verdiepingen in het gebouw. Het gaat dan om:
– Nieuw plafond met duurzame ledverlichting;
– Een transparante werkomgeving door het toepassen van glazen wanden en deuren;
– Nieuwe vloerbedekking in kantoorruimte en visgraat PVC in gang;
– Fris saus- en schilderwerk;
– Heringerichte entreehal met digitale aanmeldzuil
– Electrische oplaadpunten op de parkeerplaats
– Afsluitbare en overdekte fietsenstalling
– Pantry met warm en koud water, koelkast, vaatwasmachine en koffiemachine.

Het gebouw beschikt over een nieuwe klimaatinstallatie die ervoor zorgt dat alle ruimtes gedurende de gehele dag op een aangename constante temperatuur blijven. Daarnaast worden alle ruimtes voortdurend mechanisch geventileerd en voorzien van frisse lucht. Naar persoonlijke behoefte kunnen ruimtes afzonderlijk extra verwarmd of gekoeld worden.

De foto’s op “Funda in Business” zijn genomen van een reeds verbouwde verdieping. Uitgangspunt van de verbouwing van de 1ste verdieping is het opleveringsniveau van de getoonde foto’s. Verder maatwerk is bespreekbaar en wordt in overleg met de kandidaat huurder verder vormgegeven. Extra verbouwingsafspraken en dito investeringen door verhuurder hebben effect op de huurprijs en de contractduur. Bij overeenstemming zal een huurovereenkomst worden opgesteld met daarin vastgelegd de gemaakte afspraken.

Locatie en bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen aan de Grote Hout op Businesspark IJmond te Velsen-Noord en beschikt over voldoende parkeerruimte. Bovendien is er een zeer goede ontsluiting via het regionaal wegennetwerk en de A22 en A9. Velsen-Noord ligt op ca 22 minuten rijden van Amsterdam en op ca 20 minuten van luchthaven Schiphol.

Oppervlakte
1e verdieping: ca. 1.232 m² BVO.

Indeling
Centrale entree met balie, gang, restaurant, trappenhuis, lift naar de verdiepingen.
1e verdieping: centrale hal/gang, sanitaire ruimtes en toegang tot de kantoorruimte met diverse kantoorkamers.

Voorzieningen
– representatieve entree
– goede klimaatbeheersing
– restaurant begane grond
– schoonmaak algemene ruimten
– vergaderfaciliteiten met digitale presentatiemogelijkheden
– liften
– dames- en herentoiletten op elke etage
– loopafstand van het station
– goede parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op royaal parkeerterrein (totaal ca. 167 parkeerplaatsen waaronder elektrische oplaadpunten).

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Kantoren. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

Oplevering
In afgebouwde staat.

Huurprijs (afgebouwde staat zoals op de foto’s van “Funda in Business”)
V.a. € 105,– per m² per jaar excl. BTW.

Servicekosten
€ 45,– per m² per jaar excl. BTW als voorschot met nacalculatie. Ten behoeve van waterverbruik, elektraverbruik, gasverbruik/verwarmingsinstallatie, vastrecht, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing, gladheidbestrijding, binnen beplanting, bedrijfshulpverlening, onderhoud brandmeldinstallatie, onderhoud parkeerterrein, onderhoud totale gebouw, onderhoud liftinstallatie, buitenzonwering jaarlijks service/onderhoud, afvalverwijdering/rioolbijdrage, ongediertebestrijding, belastingen, overige huisvestingskosten en administratiekosten.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven
Levering via servicekosten.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is verhuurder in het proces om energielabel A+ te behalen.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 105 per m2 p.j
Servicekosten€ 30 per m2 p.j
Aangeboden sinds8 juni 2022
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Bouw periodeVanaf 1981 t/m 1990
Oppervlakten
Kantoorruimte1.232 m2

Plattegronden

Verken de locatie Parlevinkerstraat 25
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.