Ga naar content

Parallelweg 128D

  • 270 m2 bedrijfshal
  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Te huur
Bedrijfspand op de Parallelweg.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op kleinschalig bedrijventerrein. Uitstekend bereikbaar via eigen vervoer en nabij de afrit A-9, alsmede de Provincialeweg N246 (Zaandam).

Indeling
Entree via loopdeur of overheaddeur, bedrijfsruimte, sanitaire ruimte en trap naar entresol. Aan de achterzijde is ook een overheaddeur.

Oppervlakte
Ca. 270 m2 parterre en een entresol van ca. 80 m2.

Parkeren
3 eigen parkeerplaatsen.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp – Parallelweg, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Opleveringsniveau
In huidige staat. Verhuur geschiedt op casco basis.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Huurprijs
€ 2.250,- per maand excl. BTW.

Omzetbelasting
Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, zal een toeslag op de huurprijs gelden als compensatie op het BTW-verlies van verhuurder.

Servicekosten
€ 80,- per maand excl. BTW voor periodiek onderhoud overheaddeuren en heater.

Nutsbedrijven
Levering via tussenmeters, maandelijks voorschot € 250,- per maand excl. BTW met periodieke nacalculatie. Verhuurder behoudt zich het recht voor dit bedrag aan te passen indien dat nodig is.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur, voorschot & servicekosten en omzetbelasting. Verhuurder behoudt zich het recht voor een hogere waarborgsom/bankgarantie te eisen.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 2.250 p/m
Aangeboden sinds30 november 2021
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfsruimte bedrijfshal270 m2

Plattegronden

Verken de locatie Parallelweg 128D