Ga naar content

Nieuweweg 15

  • Hoofdfunctie Maatschappelijk vastgoed

Historische Pracht: Kerk en Parochie aan de Nieuweweg 13-15, Anna Paulowna

Bij deze bieden wij een fraaie goed onderhouden RK kerk aan in het heerlijk rustige Anna Paulowna met aan de kerk vast een royale pastorie die de sfeer van welleer uitstraalt in totaal koopt u 3560 m2 perceel.

De kerk en de pastorie hebben samen in totaal 685 m2 vvo gebruiksoppervlakte. De pastorie bestaat in totaal uit 3 verdiepingen. Met een modernisering is de pastorie eenvoudig tot fraai ruime woning te verbouwen met wel een heel bijzondere history en sfeer.

De kerk heeft thans een maatschappelijke bestemming.

Een unieke kans doet zich voor om de sleutel te bezitten tot de geschiedenis en prachtige architectuur van Anna Paulowna. De kerk Onze Lieve Vrouw Presentatie en de naastgelegen parochie aan de Nieuweweg 13-15 vormen een adembenemend en eerbiedwaardig erfgoed dat wacht op een nieuwe eigenaar met een visie.

Kenmerken van dit Bijzondere Object:

Architecturale Grootsheid: Deze kerk en parochie, met hun imposante architectuur en oogstrelende details, ademen historische grandeur. Een zeldzaam voorbeeld van vakmanschap dat zich over de jaren heeft gevormd tot een symbool van Anna Paulowna.

Spirituele Sereniteit: Stap binnen in een wereld van spirituele sereniteit. De kerk biedt een rustige en contemplatieve sfeer, met prachtige glas-in-loodramen en karakteristieke elementen die bijdragen aan de unieke ambiance.

Veelzijdige Mogelijkheden: De ruimte van de parochie biedt veelzijdige mogelijkheden voor herontwikkeling. Of je nu droomt van een cultureel centrum, een uniek woonproject of een plek voor bijzondere evenementen, de Nieuweweg 13-15 heeft het potentieel om een nieuwe bestemming te vinden in overeenstemming met zijn historische betekenis.

Centrale Locatie: Gelegen in het hart van Anna Paulowna, biedt deze locatie een centrale positie binnen de gemeenschap. Het is een plek waar geschiedenis en moderniteit elkaar ontmoeten.

Investeer in Cultureel Erfgoed:

Dit is niet zomaar een object; het is een kans om te investeren in cultureel erfgoed. Als makelaar begrijpen wij het belang van het behouden van historische schatten en bieden wij deze bijzondere gelegenheid aan om de volgende fase van zijn bestaan te omarmen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een bezichtiging of om jouw interesse kenbaar te maken. Laat de geschiedenis voortleven en geef deze betekenisvolle plek een nieuwe bestemming die past bij de toekomst.

Welkom bij de Nieuweweg 13-15, Anna Paulowna – waar geschiedenis wacht om opnieuw geschreven te worden.

De kerk en de pastorie wordt per inschrijving verkocht, u kunt toegang verkrijgen tot de dataroom met alle beschikbare informatie door een email te sturen naar [email protected].

Teven is er de gelegenheid tot het bezichtigen van de kerk en pastorie op de navolgende momenten:

– Vrijdag 23 februari 2024 van 10.00 tot 12.00
– Vrijdag 1 maart 2024 van 10:00 en 12:00.

Uw bieding dient u schriftelijk voor 29 maart 2024 12:00 in te leveren bij de in de dataroom vermelde notaris.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 0 k.k.
Aangeboden sinds22 februari 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieMaatschappelijk vastgoed
Soort bouwBestaande bouw
Bouw periodeTot 1906

Plattegronden

Verken de locatie Nieuweweg 15
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.