Ga naar content

Koetserstraat 19

  • 180 m2 bedrijfshal
  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Bedrijfs/kantoorruimte gelegen op een herkenbare locatie aan de rand van bedrijventerrein Westerveer en woonomgeving. De begane grond bestaat uit een bedrijfsruimte van ca 180 m2 en een 1e verdieping welke als kantoorruimte is ingedeeld van 175 m2.

Bij de aangeboden bedrijfsruimte horen 4 eigen parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid
Het complex is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals een supermarkt op korte afstand en winkels in het centrum van Wormer. Uitstekend bereikbaar middels eigen vervoer. Op korte afstand van de N514-N203-N246 en de A-8. Bushalte is op enkele minuten loopafstand gelegen.

Oppervlakte
Ca. 180 m2 bedrijfsruimte (geen NEN 2580 meting)
Ca. 175 m2 kantoorruimte op de verdieping (geen NEN 2580 meting)
4 parkeerplaatsen

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en in de nabije omgeving.

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen, bestemming Bedrijventerrein – 1 (functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Wormerland.

Opleveringsniveau
– centrale verwarming;
– 2x toilet
– pantry;
– dakkoepels

Huurprijs
€ 23.000,– per jaar ex btw.

Nutsbedrijven en overige
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten. De kosten van doormelding op een alarmcentrale, internetverbinding en schoonmaakkosten (binnen) zijn voor rekening en keuze van huurder.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel D beschikbaar.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 23.000 p/j
Aangeboden sinds29 november 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfsruimte bedrijfshal180 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte180 m2

Plattegronden

Verken de locatie Koetserstraat 19
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.