Ga naar content

Koetserstraat 16

  • 60 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Kantoorruimte

Fraaie kantoorruimte verdeeld over 2 ruimtes gelegen op de 1e verdieping. De kantoorruimte is aan de voorzijde gelegen, van een kleinschalig verzamelgebouw. Het pand is voorzien van een liftinstallatie en er is gezamenlijk gebruik van sanitaire en pantry ruimte.

Locatie en bereikbaarheid
Het complex is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals een supermarkt op korte afstand en winkels in het centrum van Wormer. Uitstekend bereikbaar middels eigen vervoer. Op korte afstand van de N514-N203-N246 en de A-8. Bushalte is op enkele minuten loopafstand gelegen.

Oppervlakte
Ca. 60 m² BVO totaal, bestaande uit 2 kantoorkamers van 30 m2.

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen, bestemming Bedrijventerrein – 1 (functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Wormerland.

Voorzieningen:
– verwarming
– toiletgroep
– airco in 1 kamer
– trappen
– lift
– glasvezel
– gezamenlijke pantry

Huurprijs
€ 812.50 excl. btw per maand.

Omzetbelasting
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Servicekosten
Deze zijn € 125,– excl. btw per maand t.b.v. schoonmaak gevel/glasbewassing, schoonmaak en onderhoud terrein, elektra en warmte gebruik, internet (glasvezel) en gebruik van de gezamenlijke ruimtes met sanitaire en pantry.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg (kan op korte termijn).

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 9.750 p/j
Servicekosten€ 125 p/m
Aangeboden sinds19 oktober 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte60 m2

Plattegronden

Verken de locatie Koetserstraat 16
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.