Ga naar content

Koetserstraat 13

  • Hoofdfunctie Belegging

Te koop beleggingspand
Bedrijfs-/kantoorcomplex met bedrijfswoning gelegen op een herkenbare locatie aan de rand van bedrijventerrein Westerveer en woonomgeving. De begane grond en de 1e verdieping is verhuurd. Huurgegevens op aanvraag beschikbaar.
De bedrijfswoning is in gebruik bij de eigenaar. De bedrijfswoning is zeer royaal en kan voor ca. € 30.000,– per jaar verhuurd worden.

Locatie en bereikbaarheid
Het complex is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals een supermarkt op korte afstand en winkels in het centrum van Wormer. Uitstekend bereikbaar middels eigen vervoer. Op korte afstand van de N514-N203-N246 en de A-8. Bushalte is op enkele minuten loopafstand gelegen.

Oppervlakte
Ca. 1.050 m2 bedrijfsruimte (geen NEN 2580 meting)
Ca. 1.100 m2 kantoorruimte (geen NEN 2580 meting)
Ca. 181 m2 GBO woonruimte (bedrijfswoning).

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en in de nabije omgeving.

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen, bestemming Bedrijventerrein – 1 (functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Wormerland.

Opleveringsniveau
– centrale verwarming;
– lift;
– diverse eigen meters;
– etc.

Vraagprijs
€ 2.250.000,– k.k.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en splitsingsaktes.

Verkoop
Deze verkoop vindt plaats op basis van ‘as is, where is’ als basis waarop koper koopt en het feit dat verkoper ten aanzien van het perceel geen enkele garantie kan geven met uitzondering van de levering in grotendeels verhuurde staat. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 2.250.000 k.k.
Aangeboden sinds26 oktober 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieBelegging
Soort bouwBestaande bouw

Plattegronden

Verken de locatie Koetserstraat 13
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.