Ga naar content

Kaaikhof 12

  • 302 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Winkelruimte

Middenin de wijk Saendelft is in 2009 winkelcentrum de Saen gerealiseerd. Midden op het winkelcentrum kunnen wij u deze fraaie winkelruimte aanbieden met een frontbreedte van maar liefst 14 meter!

De unit is 302 m2 BVO en is gelegen middenin het winkelcentrum, direct naast Kruidvat en tegenover Vomar.

Op het winkelcentrum zijn gevestigd: Albert Heijn, kookwinkel De Keuken In, Hizi Hair, Primera, bloemsierkunst Caron, Pearl opticiens, Limburgia, HEMA, ETOS, Vomar Supermarkten alsmede diverse kledingwinkels en de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor meer informatie zie www.winkelcentrumdesaen.nl.

Assendelft heeft totaal ca. 24.000 inwoners. De wijk Saendelft is nog steeds groeiende, er wordt nog steeds gebouwd, inmiddels kent de wijk alleen al bijna 16.000 inwoners. De ligging nabij het station is perfect en rondom het winkelcentrum zijn zeer ruimte (gratis) parkeervoorzieningen. De wijk wordt nog verder uitgebouwd met de wijk Kreekrijk (ca. 1.000 woningen) en Overhoeken (ca. 150 woningen).

Opleveringsniveau
Casco, voorzien van meterkast. Verder in de huidige staat, aanwezige zaken blijven om niet achter. Huurder dient zelf controle te doen op juiste werking van de aanwezige zaken.

Parkeren
Gratis in de directe omgeving.

Huurprijs
Nader over een te komen.

Service-/promotiekosten
Er is een voorschot warmtelevering van toepassing (voorschotbedrag nader te bepalen en jaarlijks te verrekenen). Voorschot servicekosten € 11,70/m2 excl. BTW (jaarlijks te verrekenen). Promotiekosten € 5,–/m2 excl. BTW per jaar. Huurder sluit zelf overeenkomsten af met desbetreffende (energie) leveranciers.

Bestemming
Bestemmingsplan Saendelft, bestemming Gemengd. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Zaanstad.

Bereikbaarheid
Winkelcentrum “De Saen” is goed te bereiken met de auto en fiets en is op 1 kilometer afstand van station Krommenie-Assendelft gelegen.

Huurverplichting
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurtermijn
5 jaren met 5 verlengingsjaren.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten schuldig.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 1 per m2 p.j
Servicekosten€ 11 p/m
Aangeboden sinds12 september 2022
AanvaardingDirect
Bouw
HoofdfunctieWinkelruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte302 m2
Kantoorruimte302 m2

Plattegronden

Verken de locatie Kaaikhof 12
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.