Ga naar content

J.J. Allanstraat 172A

  • 181 m2 bedrijfshal
  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

DE PERFECTE COMBI OM TE WONEN EN TE WERKEN.

Op een zeer fraai locatie gelegen bedrijfspand met mogelijkheid tot het realiseren van een bedrijfswoning op de 1e verdieping. Na realisatie heeft u vanuit de bedrijfswoning een schitterend panoramisch uitzicht over de weilanden van Westzaan.
In totaal bieden wij het object aan op ca. 290 m2 eigen grond. Het object heeft reeds een vergunning voor het plaatsen van een grote opbouw waardoor de ruimte nog extra vergroot kan worden.

De nog te realiseren bedrijfswoning is op de 1e verdieping van de bestaande bedrijfsruimte ingetekend. Een volledige dakopbouw en inbouw van een bedrijfswoning zijn onherroepelijk vergund!

Ondernemers opgelet: heeft u altijd al wonen en werken willen combineren? Aan de J.J. Allanstraat 172A bevindt zich deze royale bedrijfsruimte bestaande uit 2 segmenten van het complex waarbij u een bedrijfsruimte heeft van 58.5 m2 op de beganegrond alsmede een ruimte van 39 m2 gelegen naast de bedrijfsruimte die zeer geschikt is als kantoorruimte door de vele ramen die hier zijn geplaatst. Op de verdieping kunt u dan een bedrijfswoning van ca. 136.5 m2 realiseren. Wilt u het bedrijfspand nog groter hebben dan kan dat door het bouwen van een dakopbouw waardoor u nog een extra 100 m2 ruimte erbij kunt maken.

De bedrijfswoning, die zich boven de bedrijfsruimte bevindt heeft een separate entree. De dakopbouw geeft ook de mogelijkheid om een riant terras te realiseren waar u alle dagen kunt genieten van het fenomenale uitzicht.

Westzaan bestaat uit lintbebouwing langs een dijk die de Polder Westzaan doorsnijdt. Het bestaat uit meerdere buurtschappen, van oorsprong waren dit Weiver, Kerkbuurt, Krabbebuurt, Zuideinde en het iets later ontstaande Noordeinde. Het Noordeinde wordt sinds de 20e eeuw Middel genoemd, wegens de samensmelting met het plaatje De Middel. De Krabbebuurt wordt sinds de 20e eeuw de J. J. Allanstraat genoemd. En hier staat haaks op de J.J. Allanstraat dit stoere bedrijfsgebouw.

Oorspronkelijk deels gebouwd in grijze BMI-betonsteenblokken in de jaren ’70 van de vorige eeuw en afgelopen jaren door de huidige eigenaar stevig onderhanden genomen waarbij het gehele casco volledig is gerenoveerd. Het gehele gebouw is opgedeeld in 10 huisnummers, waarbij nu de 2 achterste delen op nummer 172 A te koop zijn. Dit fraai gelegen gedeelte van het gebouw bevindt zich aan de achterzijde van het bedrijfsgebouw en is daardoor heel rustig gesitueerd. Het pand heeft meerdere te realiseren bedrijfsruimtes voor eigen gebruik of verhuur aan derden, waarbij met verhuur aan derden, uw overblijvende woon/werk kosten tot een minimum beperkt zullen zijn. De naastgelegen bedrijfsruimte is ook als extra ruimte erbij te kopen als u een nog groter object nodig heeft.

De bedrijfswoning heeft een ingang op de begane grond en is nu momenteel nog vergund op de eerste verdieping van het pand. Het is aan te raden, om deze vergunde woning te verplaatsen naar de dakopbouw, daar waar de rust, de ruimte met grote hoogte en het panoramische uitzicht zegeviert! De dakopbouw kan voorzien worden van een volledig omsloten dakterras, waarbij u leunend op de rand, rondom kunt kijken over Westzaan en wijde omstreken. U treft hier op het dakterras het allermooiste en het meest weidse uitzicht van Westzaan, met zicht op de in de verte varende grote schepen op het Noordzeekanaal.

Het gehele pand is afgelopen jaren voorzien van nieuwe ramen, deuren en ook het dak is voor 8/9 deel vervangen. Plafonds zijn al geïsoleerd en kunnen verder afgebouwd worden. De bedrijfsunits vallen in de categorie 1 en 2, mits er geen geluidsoverlast is.

Om het object is een flink stuk buitenterrein wat ook als tuin kan worden ingericht.

bijzonderheden:
– koop van meerdere aaneengesloten units bespreekbaar
– oplevering in overleg
– verkoopprijzen kosten koper excl. overdrachtsbelasting.
– casco oplevering;
– vvo ca. 210 m2;
– Begane grondvloer beton, 1e verdieping houtenvloeren;
– gevelkleur, RAL 7016, antraciet;
– overheaddeur met loopdeur en 2 aparte entree’s.
– Project notaris voor de afhandeling van verkoop

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 550.000 k.k.
Aangeboden sinds4 juni 2024
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfsruimte bedrijfshal181 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte39 m2
Bedrijfsruimte terrein180 m2

Plattegronden

Verken de locatie J.J. Allanstraat 172A
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.