Ga naar content

Dorpsstraat 283

  • 57 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Kantoorruimte

In het fraai Wormer bieden wij voor verhuur 2 keurig afgewerkte kantoor/praktijk ruimtes aan die gelegen zijn in een fysiotherapiepraktijk. Voor gezamenlijk gebruik zijn ca. 5 parkeerplaatsen en het pand is gelegen achter een bestaand pand met zeer fraai uitzicht over de polder en door zijn ligging bieden de kamers ook veel ruist.

Diverse gezamenlijke voorzieningen zijn aanwezig zoals balie, keuken, toiletten, douche, internet verwarming etc.

Het is zeer geschikt voor medische of aanverwante beroepen om elkaar te versterken.

De kamers zijn compleet desgewenst met meubilair en behandeltafels te huren.

Te denken valt aan logopedie, opvoedpoli, thuiszorg, chiropractor, manueel therapeut. Voormeld gebruik is een voorbeeld, ander gebruik is uiteraard ook mogelijk.

De ruimtes zijn op korte termijn beschikbaar en zeer netjes afgewerkt.

Er zijn in totaal 2 ruimtes, te weten een kamer van 29.5 m2, en een kamer van 14,4 meter.

De grote ruimte kost € 700,– per maand inclusief g/l/w/ en gemeenschappelijke faciliteiten, de kleine kamer kost € 450,– per m2.

Opleveringsniveau
Compleet afgewerkt, in de huidige staat, aanwezige zaken blijven om niet achter. Huurder dient zelf controle te doen op juiste werking van de aanwezige zaken.

Parkeren
Gratis in de directe omgeving.

Huurprijs
Van € 450,– tot € 700,– per maand, btw niet van toepassing.

Verhuur per dagdeel of uur ook mogelijk.

Bestemming
Bestemmingsplan Woonkern Wormer en Lint, bestemming Maatschappelijk. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Zaanstad.

Bereikbaarheid
Via de Dorpsstraat is de praktijkruimte goed te bereiken met de auto en fiets en is op 4 kilometer afstand van station Wormerveer gelegen.

Huurverplichting
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Huurtermijn
In overleg

BTW
BTW is niet van toepassing.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Nutsbedrijven
Verhuurder levert op voorschot basis warmte en elektra.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 450 p/m
Aangeboden sinds19 juli 2023
AanvaardingDirect
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Bouw periodeVanaf 1971 t/m 1980
Oppervlakten
Kantoorruimte57 m2
Verken de locatie Dorpsstraat 283
Ik ben Jan van Til, Register Makelaar Register-Taxateur bij Brantjes Assendelft.