Ga naar content

De Bloemen 69B

  • 1.120 m2 bedrijfshal
  • 1.120 m2 kantoorruimte
  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Te huur
Multifunctionele bedrijfsruimte met buitenruimte in Sportpark Berg & Bal in Castricum. Berg & Bal is een modern en compleet sportpark waar plezier, sportiviteit en onderwijs bij elkaar komen. Er is een vergunning verleend voor de realisatie van een kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. Diverse invullingen passend binnen het bestemmingsplan zijn bespreekbaar. Op de begane grond zijn thans squashbanen gesitueerd, op de 1e verdieping een kantoor-/ met opslagruimte en op de 2e verdieping groepszalen en behandelkamers. Tevens is het mogelijk het vloeroppervlakte te vergroten door het uitbreiden van de 1e verdiepingsvloer. Kortom er zijn diverse mogelijkheden en graag gaan wij met u in gesprek.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen aan de noordoostkant van Castricum. In de woonomgeving zijn o.a. gevestigd: voetbalclub F.C. Castricum, Jac. P. Thijsse College Castricum, Korfbalvereniging Helios, Schietsportvereniging De Vrijheid, Sporthal De Bloemen. Prima bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Goede ontsluiting via de N203 en N513.

Oppervlakte
Ca. 520 m² op de begane grond, ca. 80 m² op de 1e verdieping en ca. 520 m² op de 2e verdieping. Totaal 1.120 m². De buitenruimte is ca. 365 m². Tevens aanwezig een royaal dakterras.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op openbare weg en openbaar parkeerterrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Castricum Noord, Oost en West, bestemming sport (o.a. sportterreinen; maatschappelijke voorzieningen; evenementen). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Castricum.

Opleveringsniveau
In huidige staat, een ander opleveringsniveau is bespreekbaar met een opslag op de huurprijs.

Huurprijs
€ 8.500,– excl. btw per maand (zonder het buitenterrein). Met het buitenterrein is de huurprijs € 10.000,– excl. btw per maand.

Omzetbelasting
Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht zal een toeslag op de huurprijs gelden als compensatie op het BTW-verlies van verhuurder.

Servicekosten
p.m.

Nutsbedrijven
De levering van w/e zal plaatsvinden via de verhuurder. Verrekening vindt plaats via tussenmeters.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar of 10 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling huur
Waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur vermeerderd met omzetbelasting en evt. servicekosten.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken
Overdracht
Prijs€ 8.500 p/m
Aangeboden sinds21 juni 2023
AanvaardingIn overleg
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfsruimte bedrijfshal1.120 m2
Bedrijfsruimte terrein365 m2
Kantoorruimte1.120 m2

Plattegronden

Verken de locatie De Bloemen 69B
Ik ben Jan-Peter Brantjes, Register Makelaar/Directeur bij Brantjes Heemskerk.